Gigi Becali a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului, pentru echipa de fotbal. Unul dintre ele este Sporting

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, miercuri seară,că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti. De asemenea, el a afirmat că va cere, joi, suspendarea executării deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a decis că nu mai popate folosi numele Steaua Bucureşti.

18 ian. 2017, 19:07
Gigi Becali a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului, pentru echipa de fotbal. Unul dintre ele este Sporting

Eu cer de mâine suspendarea executării şi se va judeca de urgenţă, în zece zile şi dacă îmi aprobă suspendarea executării, când se dă motivarea, la Registrul Comerţului va apare şi cu suspendarea executării. Am înregistrat trei nume la Registrul Comerţului, FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti. Am înregistrat trei, numele îl schimb imediat, nu am treabă cu numele„, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi Boloni ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Gigi Becali. „Nu este capabil, intelectual”

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis lui Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).