Gigi Becali A JURAT la ieşirea din puşcărie că nu va mai da BANI cu ÎMPRUMUT

Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultimul timp și spune că nu a mai discutat cu Gigi Becali. Duckadam a dezvăluit şi un jurământ făcut de Becali la ieşirea din închisoare.

16 ian. 2017, 13:45
Gigi Becali A JURAT la ieşirea din puşcărie că nu va mai da BANI cu ÎMPRUMUT

Gigi Becali a jurat că nu mai dă bani cu împrumut, nimănui, a dezvăluit Helmuth Duckadam.

„Anul trecut, în 2016, apartamentul în care stăteam a fost scos la licitație. Neavând o parte importantă din bani, am mers la Palat și l-am rugat pe domnul Becali să mă împrumute cu 35.000 de euro pentru o lună sau două, până reușesc să vând apartamentul din Arad. La discuție a fost prezent și primarul din Bușteni, și spun asta ca să nu creadă că inventez eu lucrurile.

Domnul Becali mi-a spus în față că odată cu ieșirea din pușcărie s-a jurat că nu mai dă bani cu împrumut, nimănui. I-am răspuns că am înțeles, nu m-am supărat și am plecat, dar nici bine nu mi-a căzut.

Dumnezeu a făcut ca după doar două zile să-mi vând apartamentul din Arad și să pot participa la licitație, din păcate fără nicio șansă! Totuși, am dat acest exemplu să se vadă că nu sunt nici avocatul domnului Becali, cu care n-am mai vorbit în ultimele trei luni”, a spus Duckadam pentru GSP.

Duckadam îl desfiinţează pe Piţurcă. „I-am cerut 6.000 de dolari împrumut, dar mi-a spus că tocmai a pierdut 8.000 la barbut”

„Apartamentul l-am pierdut la licitație. Îl primisem de la Ponta, aparținea celor de la RAPPS, aveam de gând să-l cumpăr. Am plăti chirie la el de m-a uscat. Și-mi zisese cineva că o să-l iau sigur că nu o să vină nimeni la lictiație. Mai erau încă două apartamente la licitație. La primele două nu s-a prezentant nimeni, la mine au venit 11 persoane! 160.000 de euro a costat, de unde să am eu atâția bani? L-am pierdut”, a mai declarat Duckadam.