Scandal în familia lui Gigi Becali după ce avocata latifundiarului a spus că a REFUZAT o ZI ÎN LIBERTATE

Scandal în familia lui Becali după ce avocata latifundiarului a spus pentru Ziarul Ring că a avut ocazia să iasă o zi din puşcărie, dar a refuzat, pentru că voia zece. Ea este contrazisă de rudele afaceristului. Vărul lui Gigi Becali spune că latifundiarul nu a primit nicio zi liberă şi nici nu a refuzat nimic şi că avocatul ori a greşit ori minte. 

13 mart. 2014, 08:26
Scandal în familia lui Gigi Becali după ce avocata latifundiarului a spus că a REFUZAT o ZI ÎN LIBERTATE

Avocata Maria Vasii a depus o cerere de permisie de 10 zile.

„Domnul Becali a primit o propunere a penitenciarului de a-i acorda o zi de permisie, dar dânsul a refuzat-o. (…) După ce am mers personal la directorul general al ANP şi am depus cererea de permisie de 10 zile cuvenite pe luna martie, au venit cei de la Penitenciarul Poarta Albă să-i ofere domnului Becali o zi să meargă acasă. Dar o zi nu-i este suficientă, nu are cum, pentru că nu poate ajunge până acasă şi înapoi. Şi atunci, dânsul insistă, iar noi reclamăm că i s-a respins cererea de permisie de 10 zile, cumulate 30 de zile, la care dânsul avea dreptul până în prezent”, a declarat doamna Maria Vasii pentru ziarulring.ro.

„În aceste condiţii, noi am depus o nouă precizare, în care arătăm că i se încalcă dreptul de a beneficia de cele 10 zile pe luna martie. (…) Am depus o nouă petiţie la parlament (n.r. – Comisia de abuzuri) pentru domnul Becali împotriva acelui refuz al ANP de a-i acorda permisia de 10 zile solicitată pe luna martie. Această permisie solicitată de noi priveşte dreptul unui deţinut de a beneficia de 30 de zile într-un an, din care domnul Becali nu a beneficiat de nicio zi”, a mai spus avocata sa pentru Ziarul Ring.

Citeşte şi GIGI BECALI, primul interviu din închisoare. Declaraţii BOMBĂ despre GRAŢIEREA SA VIDEO

Vărul lui Gigi Becali spune că latifundiarul nu a primit nicio zi liberă şi nici nu a refuzat nimic şi că avocatul ori a greşit ori minte. 

„Becali nu a primit nicio zi. Eu acum am iesit de la dânsul de la Poarta Albă. Nu a avut ce să refuze. Doamna Vasii ori nu ştie, ori minte. Nu i s-a promis nimic, nu i s-a acordat nimic şi nu a refuzat nimic. Asta este adevarul”, a declarat la România TV Virgil Becali.