Gigi Becali a sărit la bătaie cu un alt puşcăriaş. Vezi motivul pentru care s-au luat la harţă

Pe Gigi Becali pare sa il fi lasat nervii la inchisoare. In ultima vreme este foarte irascibil si nu sta departe de scandaluri. A sărit chiar si la bataie cu un alt detinut.

17 iul. 2014, 05:34
Gigi Becali a sărit la bătaie cu un alt puşcăriaş. Vezi motivul pentru care s-au luat la harţă

Gigi Becali nu are doar simpatizanţi în Pnitenciarul Poarta Albă. Recent, el a fost implicat într-o altercaţie cu un alt deţinut.

„Viata din puscarie este grea pentru Becali. Desi se comporta acolo de parca ar fi sef pe tarla, tot se mai gaseste cate unul sa ii scoata peri albi. Asa s-a intamplat cand afaceristul a intrat intr-un conflict cu unul dintre detinuti, care nu prea il avea la inima. Acesta, suporter al Stelei, i-a reprosat ce se intampla la echipa in aceasta vara si faptul ca nu se investeste in jucatori, moment in care Gigi a explodat. Nervos, urla ca face ce vrea cu milioanele lui si nu trebuie sa ii spuna lui cum sa cheltuiasca averea si pe cine. Atat de tare s-a enervat ca „discutia” s-a incins si, cum nici celalalt nu s-a lasat, Gigi a sarit la bataie. Noroc ca au intervenit alti puscariasi, dar si gardieni, iar situatia s-a linistit intr-un final”, au povestit surse de la Poarta Alba, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Gigi Becali trece prin momente GROAZNICE: „Am gatul imobilizat…”