Gigi Becali: Alibec va lua banderola înapoi când nu va mai protesta cu mâinile pe sus

Nicolae Dică şi Gigi Becali au explicaţii diferite pentru faptul că Denis Alibec nu a fost inclus în lotul pentru partida cu CS U Craiova, scor 1-1, meci pe care atacantul în vârstă de 26 de ani l-a văzut din tribune.

31 iul. 2017, 09:25
Gigi Becali: Alibec va lua banderola înapoi când nu va mai protesta cu mâinile pe sus

Nicolae Dică a surprins când a anunţat echipa de start a FCSB. Fără nicio explicaţie, Denis Alibec, unul dintre cei mai buni jucători din lot, nu era pe lista de „18”. Nicolae Dică susţine că Alibec a acuzat unele probleme medicale şi a preferat să-l menajeze pentru returul cu Plzen.

„El, după meciul cu Plzen, a simţit câteva dureri şi am considerat că e mai bine să nu facă parte de lot”, a declarat Dică după meciul cu Craiova.

Pe de altă parte, Becali susţine că Alibec s-a supărat după ce i-a luat banderola de căpitan. Patronul FCSB a fost în cantonamentul echipei şi a avut o discuţie aprinsă cu Alibec, căruia i-a reproşat atitudinea. Becali anunţă că internaţionalul român va reveni cu Viktoria Plzen:

”Alibec va juca la Plzen. Şi astăzi putea să joace, dar el este mai supărăcios, mai alintat aşa. A văzut că i-am luat banderola şi a zis că-l doare. Dar eu nu mă supăr pe el. Alibec e Alibec! El, chiar dacă greşeşte, chiar dacă îl doare, el e fotbalistul care scoate o lovitură liberă şi marcăm gol! Banderola o va lua înapoi când nu va mai protesta cu mâinile pe sus”, a explicat Becali.