GIGI BECALI, aniversare DUPĂ GRATII. De ziua lui nu poate merge nici la biserică

GIGI BECALI îşi serbeză ziua onomastică în spatele gratiilor. Este pentru prima dată când GIGI BECALI nu merge la slujbă de ziua lui.

23 apr. 2014, 07:19
GIGI BECALI, aniversare DUPĂ GRATII. De ziua lui nu poate merge nici la biserică

GIGI BECALI nu are posibilitatea să meargă la biserică de Sfântul Gheorghe, ziua sa onomastică, din cauză că la penitenciarul Valu lui Traian, unde este închis patronul Stelei, nu se oficiază slujbă pe 23 aprilie.

Mai mult, GIGI BECALI nu a prmit nici permisia de a părăsi câteva zile închisoarea, de Paşte sau de Sfântul Gheorghe.

Am cerut din nou punerea sa în libertate, în sensul de a i se acordă acea permisie de cinci zile, mai ales că este un eveniment special, iar legea îi permite, întrucât dânsul este pe regim deschis. Deci, în mod normal, nu ar avea de ce să i se respingă domnului Becali solicitarea„, declarase Maria Vasii, avocata lui GIGI BECALI, dar solicitarea i-a fost respinsă.

Citeştze şi Gigi Becali, gestul la care nu se aştepta nimeni din spatele gratiilor

În Vinerea patimilor, GIGI BECALI a putut părăsi penitenciarul, mergând să se roage la o biserică de cartier din Constanţa, iar a doua zi, în Sâmbăta Mare, Becali a putut să se roage, împreună cu finul său, Cristi Borcea, la biserica Penitenciarului Poarta Albă, în prezenţa ÎPS Teodosie Tomitanul.

Citeşte şi Gigi Becali, veşti PROASTE pentru stelişti. Jucătorii s-ar putea revolta