Gigi Becali, anunţ-bombă despre PACEA cu ARMATA. FCSB se întoarce în GHENCEA

Gigi Becali a declarat că vrea să facă pace cu Armata şi să-şi readucă echipa în Ghencea.

18 ian. 2019, 06:28
Gigi Becali, anunţ-bombă despre PACEA cu ARMATA. FCSB se întoarce în GHENCEA

Gigi Becali sustine ca va castiga dreptul de a folosi numele Steaua, desi exista o sentinta definitiva care ii interzice acest lucru, iar apoi isi va duce echipa sa joace pe noul stadion din Ghencea.

„Pana cand o sa fie stadionul gata… cat de curand se numeste Steaua iar. Eu vreau impacare, vreau pace! Si daca ei o sa zica vino pe Ghencea, atuncim da, merg”, a declarat Gigi Becali la Pro TV.

Gigi Becali, despre afacerea STEAUA-FCSB. Câţi bani a investit, câţi bani a câştigat şi cât cere pentru VÂNZAREA ECHIPEI

Comandantul CSA Steaua, colonelul Bixi Pompiliu Mocanu, sustine insa ca nu se gandeste sa incheie litigiul cu echipa lui Gigi Becali.

„La momentul de fata nu avem pe agenda clubului o posibila impacare cu echipa domnului Gigi Becali”, a declarat Bixi-Pompiliu Mocanu.

Gigi Becali aruncă BOMBA! „Băsescu a ajutat Steaua să nu fie retrogradată. Nu spun mai multe pentru că nu e prescris!”

FCSB a pierdut numele Steaua dupa ce instanta suprema din Romania a decis ca Gigi Becali a inregistrat cu rea credinta marca pe care a utilizat-o un deceniu. In acest moment, pe rolul instantelor se afla mai multe litigii, cei de la CSA Steaua solicitand despagubiri in valoare de 37 de milioane de euro pentru folosirea brandului, dar si recunoasterea palmaresului istoric.

Gigi Becali a redevenit PATRON în acte la FCSB. A preluat 99,9 la sută din ACŢIUNI