Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după egalul cu Dinamo: Am vorbit, luni trebuie să transferăm de urgenţă un portar

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat, după greşelile lui Andrei Vlad din derbiul cu FC Dinamo, că va transfera un portar de urgenţă, luni, în ultima zi în care se pate face acest lucru.

RomaniaTV.net
19 feb. 2018, 06:19
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după egalul cu Dinamo: Am vorbit, luni trebuie să transferăm de urgenţă un portar

Am pierdut două şi cu două patru puncte. Al doilea gol nu ai voie să-l iei. Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia. Apăra oricine. Am vorbit, mâine e ultima zi, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar. Măine neapărat încerc de urgenţă un portar. Nu mai poţi să-l iei pe portarul de la Astra.

Dacă nu găsim, cu italienii trebuie să apere Vlad, că nu-l facem pe copil de ruşine. Îl încurajăm, a avut noroc, a apărat bine. Dar în campiopnat trebuie neapărat să luăm portar. Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. Mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul„, a declarat Gigi Becali, duminică, la Digi Sport.

Gigi Becali a anunţat că a schimbat obiectivul echipei, fiind acum prioritară Liga Europa. „Eu vă spuneam că ne interesează campionatul şi ne interesează campionatul. De ce? Pentru că eu nu credeam că o să putem bate Lazio. Mă gândeam că oricum ne scoate Lazio şi spuneam că nu ne interesează Europa League, ci campionatul. După ce am câştigat 1-0 cu Lazio, eu i-am spus lui Dică aşa: . De aia a făcut Dică echipa aşa, că el a primit alt proiect. Consiliul de administraţie, adunarea generală s-a întrunit şi aşa a hotărât„, a precizat el.

Gigi Becali i-a cerut ieratare dinamovistului Gabriel Torje, pentru că l-a ironizat înaintea derbiului. El i-a spus antrenorului dinamovist Vasile Miriuţă că îşi doreşte foarte mult ca Torje să fie titular.

Mi-a plăcut Dinamo. Nu mă aşteptam ca o echipă ca Dinamo să ne facă faţă nouă. Credeam că vom câştiga uşor, fără emoţii. Ai văzut dacă ironizezi? Pac, Dumnezeu vine… Torje a dat două golurir. Practic sunt ale lui. Şi mi-a zis MM: Eu am zis că Torje e mare jucător, dar nu e pregătit. Şi uite aşa… Să mă ierte şi Torje, că intrăm în post, să mă ierte toată lumea. Să mă ierte şi Enache, dar nu o să mai fie pe listă. Bani îi dau, dar pe listă nu o să mai fie”, a mai spue el.

Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbiul etapei a 25-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0. Au marcat Pesic ’20 şi Torje ’57 pentru Dinamo, respectiv Man ’84 şi Teixeira ’90+3 pentru FCSB.