Gigi Becali, anunţ despre viitorul FCSB după victoria chinuită cu Astra Giurgiu

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 pe Arena Națională duminică seara, în fața celor de la Astra Giurgiu. Înfrângerea a fost una dramatică pentru formația lui Gigi Mulțescu, care a avut mai multe ratări uriașe, una chiar din penalty. Echipa lui Dică a avut probleme severe în defensivă, unde a jucat cu 3 improvizații: Junior Morais și Lucian Filip au evoluat în centrul defensivei, iar Mihai Roman în flancul stâng. Nu doar vulnerabilitățile din apărare trebuie să le rezolve roș-albaștrii, ci și pe cele de la centrul terenului, potrivit lui Gigi Becali.

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 11:44
Gigi Becali, anunţ despre viitorul FCSB după victoria chinuită cu Astra Giurgiu

După meciul câștigat de FCSB pe Arena Națională în fața celor de la Astra Giurgiu, Gigi Becali a anunțat întăriri pentru iarnă. Nemulțumit de randamentul mijlocașilor centrali, în special al lui Zlatinski, omul de afaceri a anunțat că are nevoie de un înlocuitor pentru bulgar. În plus, patronul de la FCSB a anunțat o schimbare radicală a strategiei în ceea ce privește transferurile. 

„E posibil să aduc un mijlocaş central. Tot am luat, tot i-am verificat. Nu aţi văzut? Zlatinski, cât era de bun la Craiova şi acum la noi dă pe lângă ea. De acum încolo, nu-i mai iau. Le zic: ‘Bă, vrei? (n.r.transferul la FCSB) Da? Uite, vii împrumut, îţi dau 500.000 de euro’ şi pe urmă dau cât o mai fi, dacă activez clauza de cumpărare definitivă”, a declarat Gigi Becali, la final.

Hristo Zlatinski a fost transferat gratis la FCSB, de la rivala CS U Craiova. El a disputat doar 5 meciuri pentru echipa lui Dică, dintre care 3 în Liga 1, în 14 etape.