Gigi Becali aruncă BOMBA! „Băsescu a ajutat Steaua să nu fie retrogradată. Nu spun mai multe pentru că nu e prescris!”

Gigi Becali a dezvăluit faptul că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a intervenit ca Steaua să nu retrogradeze, dar nu a dorit să dea mai multe detalii întrucât faptele nu sunt prescrise.

17 ian. 2019, 09:37

Gigi Becali s-a referit la „Cazul Valiza”, din 2008, când tentativa sa de a-i motiva pe jucătorii lui „U” Cluj cu 1,7 milioane de euro, la meciul din ultima etapă cu CFR Cluj, a fost dejucată de procurorii DNA.

Gigi Becali a redevenit PATRON în acte la FCSB. A preluat 99,9 la sută din ACŢIUNI

„Era atunci Dosarul Valiza. Cele mai mari emoţii din viaţa mea le-am trăit atunci, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Odată o să spun cum s-a întâmplat. Băsescu a intervenit, atât pot să spun. Băsescu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Am mai spus-o. Poate să vă spună Mircea Sandu mai multe. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, mai multe nu pot să spun că nu e prescris. Atunci am avut cele mai mari emoţii”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali: „Mi-a spus aşa, domnule Becali, am plâns când v-am văzut în cătuşe” VIDEO

Gigi Becali a recunoscut că a investit în fotbal doar pentruu bani şi faimă: „Când am intrat în fotbal era numai performanţa, după aia am făcut şi foarte mulţi bani. Era slava deşartă. Acum îmi dau seama că timpul a trecut şi la mine în buzunar nimic… Eu nu am de-astea, că să iubesc culorile… Suporterii de-aia trebuie respectaţi. Numai că ei au vrut să facă nişte lucruri care pe mine nu mă interesau”.