Gigi Becali, ATAC VIOLENT la adresa Olguţei Vasilescu. „Vai de capul tău…”

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa Olguţei Vasilescu după ce a aflat că oltenii vor inaugura noul stadion pe 18 noiembrie, chiar de ziua fostului edil al Craiovei.

19 oct. 2017, 13:03
Gigi Becali, ATAC VIOLENT la adresa Olguţei Vasilescu. „Vai de capul tău…”

CSU Craiova urma să inaugureze noul stadion la meciul cu FCSB, de pe 29 octombrie, dar s-ar putea ca partida să nu se joace pe noul „Ion Oblemenco”. Dacă nu se va întâmpla cu FCSB, primul joc pe arena craioveană ar putea fi cel cu Juventus București, în week-end-ul 17-19 noiembrie.

„Am înțeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea și mai mare. Și era și emoție. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, implicat într-un nou SCANDAL. Totul a plecat de la BANI

Întrebat ce părere are dacă arena va fi inaugurată pe 18 noiembrie, chiar de ziua fostului edil craiovean Olguța Vasilescu, Gigi Becali a izbucnit: „Mie îmi plăcea de Olguța Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea și ea să conducă, să aibă putere. Vai de capul tău, măi, Olguța, măi!”.