Gigi Becali, atacat de fani: „Pleacă, ne-ai minţit”. Finanţatorul Stelei a chemat jandarmii

STEAUA-DINAMO 0-0. Remiza de pe Naţional Arena, dintre Steaua şi Dinamo, a dinamitat din nou relaţia între patronul Gigi Becali şi fanii care au mai rămas să sprijine Steaua. Iar şansele ca Gigi Becali să fie din nou iubit şi apreciat de suporterii campioanei par să fie din ce în ce mai mici!

09 aug. 2015, 20:40
Gigi Becali, atacat de fani: „Pleacă, ne-ai minţit”. Finanţatorul Stelei a chemat jandarmii

STEAUA-DINAMO 0-0. La finalul partidei din derby-ul României, Gigi Becali a fost asaltat de fanii Stelei, care i-au cerut, în mod repetat, să părăsească Steaua. Nemulţumiţi de eliminarea formaţiei preferate din preliminariile Ligii Campionilor, dar şi de egalul cu Dinamo, suporterii s-au strîns în număr mare în jurul lui Becali, pe care au început să îl fluiere! „Bă, unde sînt jucătorii promişi? Ai promis că vei cumpăra fotbalişti şi nu ai făcut-o! Ne-ai minţit! Pleacă dacă nu vrei să mai ţii echipa! Pleacă!”, au fost vorbele susţinute de un cor de fluierături.

Singura reacţie a lui Gigi Becali a fost să întrebe unde sînt forţele de ordine. „Unde sînt jandarmii? Unde sînt?”, au fost strigătele de disperare ale latifundiarului din Pipera, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: Gigi Becali, după Steaua – Dinamo: „Nu avem atacant”