Gigi Becali: „Borcea mi-a zis că nu o lasă pe Alina”. Avertisment dur dat de Valentina fostului şef de la Dinamo

Gigi Becali spune că finul său, Cristi Borcea, nu va divorţa de Alina Vidican, în ciuda scandalurilor din ultima vreme, legate de presupusele amante ale fostului acţionar dinamovist.

27 ian. 2016, 08:51

Gigi Becali a dezvăluit la România TV conţinutul unei discuţii recente pe care a avut-o cu Cristi Borcea. „Mi-a zis: Naşule, eu pe fina ta nu o las!„, a declarat Gigi Becali. „E vai de capul lui acum, n-aş vrea să fiu în pielea lui. Când apar pe televizor toate chestiile astea, ăia la puşcărie strâng şi mai tare şurubul. Ăia nu respectă legi. Ăia fac puşcăria după televizor„, a mai spus Becali.

Citeşte şi Toate femeile lui Borcea diagnosticate de către psiholog! Iată verdictul specialistului

Totodată, acesta i-a transmis şi un mesaj lui Cristi Borcea. „Băi finule, mă doare sufletul, nici nu am cuvinte să îţi spun, dar asta este, ce să-ţi fac? Trebuie să suporţi şi cu asta basta„.

Citeşte şi Cristi Borcea s-a ales cu un nou dosar penal. În celula sa s-au găsit sute de pastile psihotrope

Becali a dezvăluit că i-a cerut scuze Valentinei Pelinel, pentru jignirile pe care i le-a adus acesteia, în ultima vreme. „Ea mi-a zis că-l iubeşte. O sa treacă timpul, iar peste un an de zile el trebuie să se gândească cu cine rămâne. Domnu’ Becali, mi-a zis femeia, eu nu stau amant„.