Gigi Becali, cadou FABULOS pentru cele trei fiice. A scos din cont 1,5 MILIOANE DE EURO

Gigi Becali a cumpărat trei apartamente de lux pe Litoral, pentru cele trei fiice ale sale, pentru care a plătit 1,5 milioane de euro. Apartamentele sunt situate în complexul Caelia Residence din Mamaia, deţinut de Viorel Păunescu.

28 aug. 2016, 14:16
Gigi Becali, cadou FABULOS pentru cele trei fiice. A scos din cont 1,5 MILIOANE DE EURO

Gigi Becali a achitat banii, iar fiicele sale, Teodora, Alexandra şi Cristina, sunt acum proprietarele a trei apartamente de două camere în „Caelia Residence”. Pentru fiecare dintre ele, Gigi Becali a scos din buzunar 500.000 de euro, scrie Fanatik.

Situaţie PENIBILĂ pentru GIGI BECALI. Este RUŞINE MARE

Imobilul în care le-a cumpărat Gigi Becali apartamente fiicelor sale are toate facilităţile care să asigure confortul celor mai pretențioși clienţi. Patronul Stelei a găsit cu greu trei apartamente libere pentru a le cumpăra şi a profitat de prietenia pe care o are cu Viorel Păunescu pentru a le face aceste surprize moştenitoarelor sale. Majoritatea apartamentelor au fost vîndute încă de la inaugurarea complexului, iar printre cei care au devenit proprietari cu vedere la mare se află Ilie Năstase, Ciprian Marica, Victor Pițurcă, Bogdan Dragomir, fiul lui Mitică Dragomir, sau Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Veste URIAŞĂ pentru Gigi Becali de la UEFA

Apartamentele fiicelor lui Gigi Becali sunt complet utilate, au un living foarte mare, bucătărie open-space şi o terasă spectaculoasă cu vedere la mare, două dormitoare matrimoniale şi trei grupuri sanitare. Fetele vor avea la dispoziţie o piscină exterioară de 120 mp, care are apa încălzită constant la 30 de grade Celsius, dar şi alte multe facilităţi, iar parcarea multietajată automatizată complet este, încă, o raritate în România. Teodora, Alexandra şi Cristina vor beneficia de un generos spaţiu verde, centru SPA, saună uscată şi umedă, toate acestea cu acces gratuit.