GIGI BECALI, comandă specială din închisoare. Iată ce a cerut de Paşte

GIGI BECALI a postit în Săptămâna Mare, iar conducerea Penitenciarului Poarta Albă a aprobat ieşirea mai multor deţinuţi, între care şi a lui GIGI BECALI, la biserica din localitate pentru spovedanie şi împărtăşanie. Pentru a putea posti, patronul Stelei a comandat special fructe şi legume, la chioşcul penitenciarului.

24 apr. 2014, 07:18
GIGI BECALI, comandă specială din închisoare. Iată ce a cerut de Paşte

GIGI BECALI a respectat tradiţia creştinească şi a ţinut post în Săptămâna Mare. Pentru ca acest lucru să fie posibil, GIGI BECALI a solicitat conducerii penitenciarului să aprovizioneze chioşcul cu fructe şi legume cât mai proaspete şi cu alte produse de post.

Informaţia a fost furnizată de Miron Cozma, care a declarat pentru ziarulring.ro: „Chioşcul penitenciarului este aprovizionat şi în funcţie de cererea deţinuţilor, pentru că ei sunt beneficiarii. GIGI BECALI a cerut din timp să aibă în Săptămâna Mare roşii, castraveţi şi fructe proaspete ca să poată ţine postul„.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Gigi Becali a ieşit din închisoare, în Vinerea Mare. Totul a fost SECRET

Tot la apelul lui Gigi Becali, mai mulţi deţinuţi au făcut cerere către conducerea Penitenciarului Poarta Albă să poată merge la biserică în prima zi de Paşte.

Citeşte şi Banner pe biserică pentru GIGI BECALI. Enoriaşii sunt îndemnaţi să se roage pentru patronul Stelei

Alţi trei deţinuţi din fotbal, Gică Popescu, George Copos şi Mihai Stoica, au avut condiţii de rugăciune la Penitenciarul Rahova, unde sunt încarceraţi. Cei trei s-au recules în biserica închisorii. „La Penitenciarul Rahova, o sticlă de whisky, în zile de sărbătoare, cum a fost acum de Paşte, costă 500 de euro! Poţi face rost de ce vrei tu în puşcărie dacă ai bani, dar nu este foarte uşor„, a mai spus Miron Cozma.