Gigi Becali, CONTRE DURE cu Mirel Rădoi. De la ce a pornit SCANDALUL

CFR Cluj a câştigat lupta cu FCSB pentru transferul lui Alex Paşcanu, fundaşul central de 20 de ani care a plecat de la Leicester. Gigi Becali a dezvăluit că ajunsese la o înţelegere cu fotbalistul, dar că acesta a fost redirecţionat către marea rivală de Mirel Rădoi.

03 sept. 2019, 12:48
Gigi Becali, CONTRE DURE cu Mirel Rădoi. De la ce a pornit SCANDALUL

Gigi Becali s-a simţit înşelat de finul său, Mirel Rădoi, selecţionerul de la U21, care l-ar fi sfătuit pe Alex Paşcanu să o aleagă CFR Cluj.

Cristi Manea a semnat cu FCSB şi devine cel mai bine plătit fotbalist din LIGA 1

„Paşcanu a fost trimis la CFR de altcineva… Nu spun cine. Nu am cum să mă supăr pe el. M-am înţeles cu băiatul, 15.000 de euro pe lună, cineva de la mine a fost în Anglia, a făcut actele… apoi el zicea că se sfătuieşte şi cu alte persoane şi s-a dus la CFR Cluj. Păi, cu cine să se sfătuiască din ţară dacă nu cu el (n.r. – cu Mirel Rădoi). Cine i-a făcut lui Paşcanu mai mult bine decât el? Eu aşa cred. Că a fost deturnat şi derutat de el. E un pas înapoi să vină la naşul tău!? Cum, mă? El o să-şi revină (n.r.- Mirel Rădoi)”, a declarat Gigi Becali.

Mirel Rădoi declasare, luni, că venira lui Cristi Manea la FCSB este un pas înapoi pentru fotbalist: „A câştigat două campionate cu CFR Cluj în România, iar acum a plecat de la campioană la echipa de pe locul doi. După mine, e un pas înapoi”.