GIGI BECALI, copleşit de GRIJI. I-a transmis fiicei sale un mesaj EMOŢIONANT

GIGI BECALI stă astăzi cu sufletul la gură în celula sa de la Poarta Albă. Surse din anturajul său au dezvăluit pentru fanatik.ro că el este copleşit de emoţii, mai rău ca la un meci al Stelei. Cu această ocazie GIGI BECALI a transmis un mesaj emotionant din închisoare, către fiica sa cea mare, Teodora.

10 iun. 2014, 05:54
GIGI BECALI, copleşit de GRIJI. I-a transmis fiicei sale un mesaj EMOŢIONANT

Teodora Becali a intrat în focurile examenelor de bacalaureat. Din închisoare, GIGI BECALI îi este alături şi i-a transmis fetei un mesaj emoţionant.

Potrivit fanatik.ro, GIGI BECALI nu a mai rezistat şi în cele din urmă a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe Teodora, fiica sa cea mare. Astfel, el i-a transmis un mesaj emoţionant. „Tată, te-am sunat să îţi spun multă baftă. Mâine  (n.r. – azi) vei suţine primul tău mare examen din viaţă. Eu am încredere în tine şi sunt sigur că nu o să mă dezamăgeşti. Sunt convins că ai învăţat şi vei lua o notă mare la bac. Nu uita că eşti fata lui Gigi Becali. Sunt alături de tine şi te iubesc”, i-a spus Becali fiicei sale în momentul în care, conform surselor Fanatik, pe cei doi i-a năpădit plânsul. Teodora Becali a urmat cursurile liceului I. L. Caragiale din Bucureşti.

Citeşte şi Becali a făcut DONAŢII de MII DE EURO din spatele gratiilor unui centru pentru bătrâni VIDEO

Surse din anturajul patronului clubului din Ghencea au dezvăluit şi ce intenţii are Gigi Becali în legătură cu viitorul fiicei sale cea mare: „Teodora avea de gând să plece la sudii la o universitate din Anglia, la fel cum a făcut-o în trecut şi fata lui Giovani Becali, însă Gigi nici în ruptul capului nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu admite altceva decât Facultatea de Drept deoarece vrea ca Teodora să se facă judecătoare„.

Citeşte şi Gigi Becali, executat silit. Fiscul încearcă să vândă uzina Drăgăşani