„BORCEA mi-a promis că rămâne doar cu UNA”. Reacţie FABULOASĂ a lui GIGI BECALI

Gigi Becali a dar, miercuri, ultimele detalii despre situaţia lui Cristi Borcea, care are din nou probleme după ce în celula sa au fost găsite sute de pastile psihotrope, dar şi un aparat de fitness.

03 feb. 2016, 09:40

„Pastiele sunt de un an şi jumătate. El când era în libertatea lua pastile, un pumn, ca să doarmă seara. Acum, în puşcărie, trebuie să ia doi pumni, alea erau date cu reţetă. Aparatul de fitness era dat tot cu apropbare. Mi.a spus să anjunţ că nu are nici un ban, toate bunurile sale sunt lasate gaj pentru credite la bancă. Deci nu dă bani la nici o amantă. Să vedem acum care mai stăă cu el din iubire”, a spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, ŢEPE URIAŞE în procesele de DREPTURI LITIGIOASE. Ce sumă a pierdut pentru CASA VERNESCU

„A zis când o să iasă o să tragem linie, eu cu el, plus şi minus şi rămâne cu una şi mi-a promis că toată viaţa lui o să fie cuminte şi liniştit. Eu nu îl cred, dar măcar la jumate să le reducă”, a mai spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. S-a ajuns în INSTANŢĂ

„Eu o aleg pe fina mea, pe Alina, chiar dacă nu s-a comportat frumos faţă de Valentina. Şi ea şi-a dat seama că a greşit, dar din gelozie şi suăarare…”, a msi spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, la tribunal pentru marca STEAUA. „Diavolul îi pune să mă distrugă. Binele va învinge!”