Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Gigi Becali a slăbit enorm şi suportă tot mai greu durerile provocate de problemele pe care le are la coloană. Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, speră să fie eliberat temporar pentru a se putea opera, însă deocamdată instanţa nu i-a aprobat cererea de întrerupere a pedepsei. Pe lângă necazul că i se blochează accesul la îngrijiri medicale, Becali se confruntă zilnic cu dureri insuportabile şi se pare că la un moment dat chiar i-a paralizat o mână, ceea ce poate fi un semn al agravării stării sale.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 06:49
Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Patronul Stelei este atât de deprimat din cauza durerilor provocate de hernia de disc şi din cauză că nu i s-a aprobat încă întreruperea pedepsei, încât refuză să se mai hrănească, deşi familia îi trimite mereu pachete. „Vreau să mor, să scap de durerile astea!”, a spus Gigi Becali în faţa magistraţilor, la ultima înfăţişare de la tribunal.

Afaceristul este foarte slăbit şi se plânge de durerile insuportabile de la coloană. El a slăbit aproape 20 de kilograme în numai 9 luni de detenţie.

„Sunt dureri că, atunci când te apucă, spui: «Doamne, vreau să mor, să scap de durerile astea»”, le-a mărturisit Becali judecătorilor.

Cum arăta Gigi Becali când a intrat în închisoare

 

Durerile par să-l fi adus pe Becali cu nervii la pământ. Din mai şi până acum, regimul de detenţie şi-a pus serios amprenta pe aspectul său fizic. De când este închis, Becali ar fi slăbit aproape 20 de kilograme, mai ales că durerile pe care le are îi taie şi pofta de mâncare. El refuză să se mai hrănească deşi familia îi aduce pachete foarte des.

Cum arăta Gigi Becali la sfârşitul lui ianuarie 2014

 

Mai mult, apropiaţii susţin că latifundiarul nu face altceva decât să se roage cât e ziua de lungă.

Recent, din cauza problemelor la coloană, în urmă cu ceva timp o mână i-ar fi paralizat pentru mai bine de 20 de minute.

GIGI BECALI aşteaptă eliberarea. Ce scrie în scrisoarea de graţiere a lui Gigi Becali

Gigi Becali a depus o cerere de graţiere. Dosarul lui Gigi Becali a fost trimis la Cotroceni în vedere analizării lui. Avocatul lui Becali speră ca preşedintele Traian Băsescu să dispună graţierea latifundiarului din Pipera.

Scrisoarea de gratiere a lui Gigi Becali, depusa de avocatii sai la Ministerul Justitiei, pledeaza pentru eliberarea patronului Stelei, mizandu-se in special pe faptele bune facute de acesta de-a lungul timpului.

„Am oferit donatii de peste 30 de milioane de euro bisericilor din Romania si nu numai”, sustine Becali in scrisoare, potrivit Onlinesport. El enumera si alte gesturi caritabile, cum ar fi case construite din banii sau pentru sinistrati. 

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat că la Ministerul de Justiţie a fost înregistrată o cerere de graţiere a lui Gigi Becali. Ponta a spus că decizia privind trimiterea sau nu a cererii către preşedintele României îi va aparţine ministrului de resort, Robert Cazanciuc.

Unde sistemul judiciar greşeşte, se poate interveni prin graţiere„, susţine avocatul Cătălin Dancu. P

Potrivit România TV, avocatul a declarat că dosarul lui Gigi Becali a fost trimis la Cotroceni pentru a fi analizat. Mai mult, Dancu susţine că documentele arată unele greşeli grave, iar soluţia pentru îndreptarea lor ar fi o graţiere oferită de preşedintele Băsescu.

„Eu m-am gândit de mult la graţiere. Am avut şi această discuţie cu Gigi Becali. Eu am spus din momentul în care am acceptat să verificăm cauza schimburilor de terenuri şi am lămurit problema unor greşeli grave acolo. Consider că intervenţia preşedintelui ar fi tocmai pentru a arăta opiniei publice că şi acolo unde sistemul judiciar greşeşte se poate interveni legal prin instrumentele care îi dau posibilitatea preşedintelui de a graţia. Acum rămâne să vedem în ce masură, într-adevăr, specialiştii de la Palatul Cotroceni, analizând toată această documentaţie a dosarului a schimbului de terenuri va considera într-adevăr că erorile la care am făcut referire sunt cele pe care le-am semnalat. Şi s-ar putea interveni prin acest act de graţiere”, a explicat avocatul lui Becali.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, lovitură DURĂ în instanţă: „O să mă aveţi pe conştiinţă!”