Gigi Becali: „Dacă las eu hăţurile, se alege praful de averea mea. MM ştie fotbal, dar la el acasă”

Într-o intervenţie în direct la Digi Sport Matinal, Gigi Becali a dezvăluit motivele pentru care ţine să aibă putere deplină la clubul pe care îl conduce.

01 aug. 2017, 09:37
Gigi Becali: „Dacă las eu hăţurile, se alege praful de averea mea. MM ştie fotbal, dar la el acasă”

Finanţatorul roş-albaştrilor este de părere că dacă ar delega responsabilităţi şi i-ar lăsa pe alţii să decidă, s-ar alege praful de FCSB.

„Spunea Răchită să pună un director sportiv. A pus Porumboiu director sportiv. Eu nu vreau să le fac pe toate, vreau să deleg, dar dacă las eu hățurile, praful se alege. Vreau să vin ca la teatru, dar nu are cine, nu sunt actorii. Se alege praful de averea mea.

Pe Meme îl iubesc ca pe un frate, am demonstrat-o. E băiat deștept, știe fotbal, dar știe la el acasă. Nu la mine. El își face meseria. Meme este cuvântul meu aici când nu sunt eu. Când sunt eu, eu sunt căpitan.”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

La începutul anului 2003, Gigi Becali a preluat Steaua, de atunci încoace clubul roş-albastru având în palmares 5 titluri de campioană, 2 Cupe ale României, 2 Cupe ale Ligii și 2 Supercupe ale României.

„Am luat echipa acum 15 ani. Toți sunt de atunci în faliment, au dispărut de pe scenă. Sunt singur, sunt și pe profit și sunt și în fotbalul european. Câte să știu eu ca să fac minuni? Dumnezeu a făcut minuni prin mine. Dumnezeu îmi spune cum să fac.”, a mai spus Becali.

Referitor la returul cu Viktoria Plzen, finanţatorul roş-albaştrilor a afirmat: „Tragedie nu este când se joacă jocuri. Aici pierde unul, altul câștigă. Tragedie este dacă se califică și își rupe unul piciorul. La fotbal e război, nu este joc de fotbal. Dacă dați război, trebuie să bateți 3-0. Eu cred că ne vom califica. Mi-a plăcut declarația lui Teixeira, care a spus că se va întoarce calificat.”