GIGI BECALI, decizia cu care şi-a ŞOCAT familia şi apropiaţii

GIGI BECALI a fost adus acasă într-o permisie de cinci zile de către omul său de încredere Ionuţ Luţu. FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera a luat o decizie surprinzătoare. Pentru a nu fi fotografiat sau filmat fără acordul său, patronul clubului din Ghencea le-a cerut sau le va cere tuturor celor care îl vor vizita, pentru a nu avea neplăceri, să lase telefoanele mobile la intrare!

28 dec. 2014, 09:10
GIGI BECALI, decizia cu care şi-a ŞOCAT familia şi apropiaţii

GIGI BECALI a sosit în cursul zilei de sîmbătă într-o permisie de cinci zile acasă de la penitenciarul Poarta Albă. Pentru a evita întîlnirea cu jurnaliştii, omul său de încredere, Ionuţ Luţu, l-a preluat încă de la primele ore ale dimineţii pe şeful său, dar totuşi a fost surprins de paparazzii WowBiz, atunci cînd l-a adus pe Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru. Însă mai marele clubului din Ghencea a reuşit, pe cît a fost posibil, să nu fie surprins de toată presa prezentă la faţa locului şi a intrat pe o poartă din spatele clădirii. „Luţule, du-te închide poarta şi dă ordin la băieţii care păzesc să nu lase pe nimeni fără acordul meu în palat. Poţi să le spui şi ălora de la presă să nu mai stea, săracii, în stradă, în ninsoare, că nu dau nimănui declaraţii”, a sunat ordinul lui Gigi. Pe Becali l-a aşteptat înăuntru întreaga familie.

Gigi Becali a ajuns ACASĂ. Latifundiarul a petrecut Crăciunul în familie

Din cauza faptului că la ultima permisie, efectuată în cea mai mare discreţie posibilă, pe patronul din Ghencea l-a deranjat un lucru foarte tare, acum a luat o decizie incredibilă. Deoarece a făcut o poză cu o persoană de sex feminin din anturajul său, iar aceasta a apărut ulterior în presă, latifundiarul din Pipera a decis că oricine îl va vizita va trebuie să îşi lase telefonul la intrare pentru a evita apariţia evenutualelor poze sau filmuleţe fără acordul său, scrie fanatik.ro