Gigi Becali, despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica: „I-am spus că la Loft sunt un miliard de draci”

Gigi Becali, patronul şi şeful lui Mihai Stoica de la FCSB, a declarat la România TV că i-a recomandat angajatului său să nu meargă în clubul de noapte unde a fost implicat într-un scandal de amploare.

RomaniaTV.net
12 nov. 2017, 10:53

„Am vazut imaginile, dar pe Stoica nu l-am vazut. Eu stiu ca ginerele său a facut scandal si MM s-a bagat. A fost implicat ca s-a bagat sa nu il mai bata pe ginere-su. I-am spus ca la Loft ca sunt un miliard de draci.  Poimaine afli ca a luat foc Loft si ca ISU e de vina. Dracii sunt de vina. Institutiile sunt vinovate pentru că au dat drumul la Loft. Acolo sunt numai toti dracii: ai drog, hai imbata-te, hai cearta-te si scandalul”,a declarat Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB consideră că autoritatea managerului sportiv va fi ştirbită în faţa jucătorilor. „Daca tu le ceri la fotbalisti sa nu se duca la club nu trebuie sa te duci nici tu. Eu nu il sanctionez, e autoritatea lui care se stirbeste cand sta cu jucatorii. Eu i-am spus ce vor sa faca: familie sau loft si tiganie? acolo e toate curvia Bucurestiului. Toate curvele se strang in Loft”, a subliniat Becali.

Citeşte şi: Mihai Stoica recunoaşte incidentul din club: „Mi-am ieşit din minţi şi am exagerat”

Gigi Becali a spus şi în ce context s-a dus Mihai Stoica în club. „A venit fata lui din Spania si a fost la loft. Acolo sunt dracii toti. Acolo scrie Loft, care înseamnă draci, miliarde de draci, bautura, curvie, drog. Peste tot e numai curvie.  Nu mai e ca pe vremuri sa te duci la discoteca sa dansezi blues. Acum daca stau 5 minute ma ia capul. Ei nu lesina pentru ca in capul lor se pune dracu ca sa stea in muzica aia”, a conchis latifundiarul.