Gigi Becali detonează bomba înaintea ultimelor etape: „Titlul e luat. O să vedeţi înainte de cele trei etape”. Pe ce se bazează

Gigi Becali e sigur că FCSB nu mai poate rata titlul, mai ales după rezultatul de pe Arena Naţională, 1-1 cu CFR Cluj. Finanţatorul roş-albaştrilor anunţă că echipa lui Nicolae Dică va pune mâna pe trofeu, înaintea ultimului meci din play-off.

04 mai 2018, 06:14
Gigi Becali detonează bomba înaintea ultimelor etape: „Titlul e luat. O să vedeţi înainte de cele trei etape”. Pe ce se bazează

Becali susţine că nu va mai avea emoţii începând din sezonul viitor, pentru care FCSB va face transferuri de răsunet. Pe listă se află deja Kamer Qaka, cu care se luptă cu celelalte echipe de pe podium, CFR şi Craiova.

„Ca microbist spun să se ducă Şumudică la CFR, nu am treabă. De la anul, n-o să mai vedeţi voi. Mi-a zis Vasi (n.r. – Vasile Geambazi), că la anul face echipă să spulbere tot, să nu mai aibă nicio emoţie, indiferent dacă ia titlul sau nu.

Dar nu există „indiferent”, titlul e luat. Şumudică e deştept cu ce v-a zis, titlul e luat. O să fie mai repede luat decât alea trei etape. Joacă acum jucătorii din elan, nici nu mai ai nevoie să îi mai motivezi”, a spus Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cu trei etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1, FCSB e pe primul loc, cu 43 de puncte. CFR e pe poziţia a doua (41 de puncte), iar podiumul e completat de Craiova (35 de puncte).

Chiar dacă Becali anunţă că fotbaliştii lui nu au nevoie să fie motivaţi, adversarii lor din următorul meci, cei de la CSM Poli Iaşi, au promisă o primă consistentă.

Cu 20.000 de euro vor fi recompensaţi jucătorii lui Flavius Stoican, în cazul unei victorii, iar, la egal, în conturile fotbaliştilor vor intra 10.000 de euro. Suma e totală, ea fiind repartizată către toţi jucătorii implicaţi.

Prima vine din partea sponsorului principal, Cotnari. Ea reprezintă un plus pe lângă banii promişi de club: 12.000 la victorie sau 4.000 la egal.