Gigi Becali, dezvăluiri în premieră despre legătura dintre Volodimir Zelenski şi controversatul afacerist Igor Kolomoisky: „Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!”

Gigi Becali a vorbit despre legătura dintre preşedintele Ucrainei şi un controversat afacerist din această ţară. În plus, latifundiarul din Pipera a mărturisit că ştie din surse sigure că Zelenski a intervenit pentru Abramovici pe lângă Biden la presiunile afaceristului ucrainean.

08 apr. 2022, 17:38
Gigi Becali, dezvăluiri în premieră despre legătura dintre Volodimir Zelenski şi controversatul afacerist Igor Kolomoisky: „Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!”

Gigi Becali a vorbit despre modul în care Volodimir Zelenski a ajuns președintele Ucrainei. Mai exact, acesta ar fi fost susţinut de Igor Kolomoisky, omul care ar fi finanțat și grupul Azov, despre care se spune că ar fi o grupare neo-nazistă.

Gigi Becali dezvăluie cum a ajuns Volodimir Zelenski preşedintele Ucrainei

Latifundiarul a dezvăluit, de asemenea, că Igor Kolomoisky a vrut abia acum răsplata pentru faptul că l-a susţinut pe Zelenski să iasă preşedinte. Concret, afaceristul ucrainean i-a cerut preşedintelui să intervină pe lângă Biden pentru ridicarea sancţiunilor aplicate lui Roman Abramovici.

Citeste si EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre război: „Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovici. Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici!

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii… Când spun ei, Putin, că naziştii… naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă… Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovici”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovici are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui. Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cine este afaceristul Igor Kolomoisky

Igor Kolomoisky are o avere estimată la 1.3 milioane de euro. Este un personaj controversat în Ucraina, cu afaceri în sectorul bancar, în minerit şi siderurgie.

El este și acționar majoritar al trustului 1+! Media Group, care deține canalul TV unde a fost difuzat serialul „În slujba poporului”, în care protagonist este Volodimir Zelenski.

Citeste si Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”