Gigi Becali, DISCURS DUR după victoria FCSB de la Botoşani. A făcut praf UN TITULAR!

Gigi Becali a fost nemulțumit de jocul echipei sale, în ciuda victoriei de la Botoșani, 3-1. Finanţatorul celor de la FCSB l-a pus la zid pe Alexandru Stan.

16 dec. 2018, 20:35
Gigi Becali, DISCURS DUR după victoria FCSB de la Botoşani. A făcut praf UN TITULAR!

Gigi Becali a anunțat o campanie masivă de transferuri în iarnă.

„Sunt mulțumit de scor, dar nu-mi convine ce s-a întâmplat în a doua repriză. Avem o echipă valoroasă, dar nu una solidă. Nu inspirăm încredere. Dacă nu ai posesie când conduci cu 2-1, nu ești echipă mare. Am explicații, abia aștept să vină iarna să facem transferuri. Avem nevoie de doi fundași centrali, de mijlocași. Neapărat vreau să iau doi fundași centrali. Mijlocașii centrali n-au rațiune de joc, de asta nu avem posesie. Voi transfera și mijlocași centrali. Mai vorbim despre Iulian Cristea de la Mediaș, nu am făcut nicio ofertă. Nu știu pe cine iau, dar vreau să iau și doi fundași centrali. Andrei Burcă, nu știu, o să văd, dar vă spun că voi lua doi fundași centrali. Nu mai vreau să am adormiți pe teren!”, a declarat Gigi Becali.

FC Botoşani – FCSB 1-3 în etapa a 20-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

„Cu CFR trebuie să jucăm cu Stan, care crede că e la Teatrul Boema. El se crede la teatru. Dacă vii după accidentări, dai loburi la mișto? Ești la tenis, mă? Stan parcă e pe faleză, undeva la plimbare, parcă nu e pe teren. Nu poți să câștigi titlul cu astfel de jucători. Eu aș juca cu Mihai Roman fundaș stânga”, a mai spus Gigi Becali.