Gigi Becali, dispus să-i dea 2,5 milioane de euro lui Hagi. Ce urmăreşte patronul Stelei

Finanţatoul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că mijlocaşul Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, ar porţile dechise la echipa sa. Becali spune că jucătorul Fiorentinei este cel mai talentat român, după Florinel Coman. Totodată, el spune că îi oferă lui Gică Hagi 2,5 milioane euro, urmând să răscumpere astfel clauza de revânzare a unor fotbalişti transferaţi de la Viitorul Constanţa.

14 nov. 2017, 11:08
Gigi Becali, dispus să-i dea 2,5 milioane de euro lui Hagi. Ce urmăreşte patronul Stelei

Ianis poate să vină la Steaua când vrea el, când vrea Gică. Porţile sunt deschise pentru Ianis, la orice oră şi mâine dacă vine, se deschid porţile larg. Ianis e cel mai talentat jucător. Bine, după Coman. Eel trebuie să pună forţă. Dacă pune forţă, va ajunge mare. Dacă vine la noi îl băgăm pe forţă. Într-un an de zile e mare„, a declarat Becali, la Pro X.

Patronul Stelei vrea să răscumpere cu suma de 2,5 milioane de euro clauzele de revânzare din contractele jucătorilor transferaţi de la FC Viitorul. El vrea să facă acest lucru deoarece consideră că atacantul Florinel Coman va fi transferat pe o sumă foarte mare şi a precizat că nu crede atât de mult în ceilalţi trei jucători achiziţionaţi de la echipa lui Hagi, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar.  „Am ajuns la un acord (n.r. – pentru răscumpărarea clauzelor de revânzare ale jucătorilor Copan, Nedelcu, Benzar şi Tănase) pentru 2,5 milioane. M-am înţeles cu impresarul, care a vorbit cu Gică (n.r – Hagi). A vorbit cu Gică şi mi-a dat răspunsul, a zis . Urma să facem actele luni sau marţi. Deci azi trebuia să fac actele. I-am spus dacă marţi, înainte de meci, nu se fac actele pot să mă răzgândesc. Un meci contează. Eu risc 2,5 milioane, îi risc acum, după meci poate nu-i mai risc. Gică poate face o afacere, dar poate nu face o afacere aşa bună, dacă joacă bine Coman. Fac asta pentru că eu cred foarte mult în Coman, nu în toţi ceilalţi„, a spus Becali.

Citeşte şi Gigi Becali, aroganţa maximă: „Singurul român care poate concura cu mine financiar este Ion Ţiriac!”

Gigi Becali îl sună în fiecare zi pe Coman să-l întrebe dacă mai fumează, însă atacantul nu îi mai răspunde la telefon. „L-am sunat pe Coman ieri. Ăsta cred că mi-a închis telefonul ca să nu mă mintă. L-am sunat în fiecare zi, patru zile la rând. Ultima zi mi-a zis . Cred că acum îi e ruşine, nu vrea să mă mintă şi şi-a închis telefonul„, a afirmat el.

Gigi Becali a spus că a vrut să-l transfere la FCSB pe fundaşul dinamovist Ionuţ Nedelcearu, însă alte persoane din club s-au opus.