Nicolae Dică: Mi-a cerut Becali demisia? Nu ştiam, voi discuta cu el

Gigi Becali l-a făcut praf pe Nicolae Dică la finalul meciului cu CFR, de pe Arena Națională, care a dus-o pe FCSB la 6 puncte în spatele liderului. Finanțatorul a anunțat că tehnicianul ar trebui să-și dea demisia, una pe care i-au cerut-o și fanii.

22 dec. 2018, 20:08
Nicolae Dică: Mi-a cerut Becali demisia? Nu ştiam, voi discuta cu el

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, nu aflase că Gigi Becali i-a cerut demisia după înfrângerea cu CFR Cluj. La interviurile de după meci, el a afirmat că va avea o discuţie cu patronul în această seară.

„Nu ştiam că mi-a cerut demisia, voi avea o discuţie cu dânsul”, a declarat Dică, la Digi Sport.

„A fost o partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul. Cei de la CFR Cluj s-au mulţumit doar să joace acele mingi lungi pe Ţucudean şi să vină pe mingea a doua, nu ne-am pus foarte multe probleme. Au reuşit să marcheze un gol din nimic. Noi am fost echipa care am încercat să avem o posesie bună, am avut ocazii şi în zece oameni. Am pus presiune pe ei, dar din păcate am avut multe şanse de a marca, dar nu am reuşit. Nu e normal (n.r. – să i se ceară demisia), dar ce e normal în România? Am schimbat în 3-4-2 pentru că aveam un om în minus, cu Planici, Bălaşa şi Filip, pe fund, cu Stan, cu Tănase, Nedelcu Benzar, la mijloc, şi cu Rusescu şi cu Bizonul în atac. Am fost aproape să egalăm în zece oameni, ne-am creat încă trei ocazii mari de a marca. Am vorbit cu Moruţan, i-am explicat de ce am făcut acea schimbare şi a înţeles. A fost o schimbare tactică, a înţeles băiatul. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom vedea la ce soluţie vom ajunge”, a declarat Dică, la Telekom Sport.

După primele 21 de etape, FCSB se află pe locul 2, la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Podiumul finalului de an este ocupat de Universitatea Craiova, care are cu doar două puncte mai puțin decât echipa condusă de Nicolae Dică.

”Ce să fac? Să fiu batjocură nu-mi place. Diferență nu a fost. E diferență? Noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. După aia Nedelcu doarme. Au făcut faza aia. După aia ce să văd? Suntem conduși și intră fundașii în teren? Stan? Iese Moruțan, care a intrat bine? Iese Man, Moruțan?

Adică cred că i-a luat cineva mințile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Păi trebuie să își dea demisia, normal, dacă vrea. A întrecut orice măsură… să-l scoți pe Man, Moruțan și să-l bagi pe Stan?… Deja înseamnă că nu știu… Păi îmseamnă că am înnebunit eu (n.r.: să-l scot pe Moruțan și să-l bag pe Stan), eu nebun nu sunt….

Eu nu sunt nebun, tată. Acum, nu știu, probabil, ce o fi zis: hai să îmi dau demisia, să fac o nebunie din asta, își bate joc de mine, altceva nu cred. Păi dacă a făcut schimbare aia, înseamnă că a vrut să-și bată joc de mine”, a spus Becali la finalul meciului.