Gigi Becali este în culmea fericirii. Cu ce se ocupă copilul „adoptat” de latifundiar. Este lăudat de toată lumea FOTO

Copilul "adoptat" de Gigi Becali s-a făcut dascăl la biserica din Breaza. Tânărul Marian Ursea este lăudat de toată lumea din zonă.

11 sept. 2017, 09:36

Marian Ursea, tânărul din Breaza de Buzău, care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui şi pe care milionarul l-a numit fiul lui adoptiv, a luat calea credinței, scrie buzau.net. Puştiul este dascăl la biserica din sat şi este foarte credincios.

Citeşte şi Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ despre NAŢIONALĂ. Ce se întâmplă după ratarea calificării la CM 2018

Mama l-a abandonat în trecut, tatăl s-a spânzurat, iar recent a rămas singur pe lume, după ce bunica lui Marian a încetat din viaţă. Însă, băiatul nu şi-a pierdut speranţa. Este la un liceu de meserii şi învaţă frizeria, nu face probleme şi este un copil -model.

Reprezentanţii primăriei din Breaza au declarat că Marian face cinste localităţii. „Este un copil bun, a fost lovit de multe nenorociri, însă nu şi-a pierdut speranţa. Tutela băiatului o are preotul satului, iar Marian este dascăl la biserică.

Este un băiat foarte credincios, la fel ca şi Gigi Becali. Învaţă bine, este la o şcoală de meserii şi vrea să dea la facultate. Marian stă în casa pe care i-a dat-o Becali şi are o femeie care se ocupă de el, aceasta fiind plătită tot de milionar”, spun cei de la Primăria din Breaza de Buzău.
Gigi Becali s-a declarat încântat când a auzit despre Marian. „Să-i dea Dumnezeu sănătate, mă bucur că este credincios. Îl ajut în continuare cu tot ce are nevoie, n-o să-mi iau mâna de pe el”, a spus milionarul.