Gigi Becali este suspect de tuberculoză. Patronul Stelei ar fi putut contacta boala în puşcărie

Gigi Becali este vizat de testele pentru descoperirea tuberculozei. Potrivit România TV, este posibil ca şi latifundiarului să i se facă mai multe analize, pentru a se determina dacă s-a îmbolnăvit în timp ce se afla în Penitenciarul Jilava.

01 ian. 2014, 09:51
Gigi Becali este suspect de tuberculoză. Patronul Stelei ar fi putut contacta boala în puşcărie

Gigi Becali ar putea să fie verificat de către autorităţile din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a se stabili cu exactitate dacă patronul Stelei a contactat o boală contagioasă în timpul în care s-a aflat închis în Penitenciarul Jilava.

Aproximativ trei săptămâni a stat Gigi Becali la Jilava, el fiind transferat aici de la Poarta Albă, deoarece avea mai multe procese în Capitală.

În acea perioadă, sfârşitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie, se pare că a izbucnit la Jilava o epidemie de tuberculoză. Potrivit România TV, focarul a fost chiar în secţia unde a fost închis Becali şi tocmai de aceea acesta ar putea fi supus mai multor analize.

Dealtfel, zeci de deţinuţi sunt în carantină, tocmai pentru că focarul e posibil să fi afectat în jur de 80 de persoane.

Citeşte şi CARANTINĂ la Penitenciarul Jilava, unde a fost şi Becali. Mai mulţi deţinuţi, suspectaţi de TBC şi varicelă

Gigi Becali a avut recent nevoie de tratament. A primit un pachet plin cu bucate tradiţionale de la familie şi a făcut indigestie. Surprizele au continuat pentru Gigi Becali. În ultima zi din an a fost vizitat de Meme Soica, Ionuţ Luţu, mâna dreaptă a latifundiarului şi de vărul său Virgil Becali. Şi de la ei a primit un pachet şi au discutat problemele administrative ale Stelei.