Gigi Becali, gest de caritate în Postul Paştelui. Ajutor uriaş pentru trei sportivi de la rivala Dinamo

Gigi Becali a fost marcat e drama trăită de o mamă cu cinci copii şi a decis să le cumpere acestora o locuinţă. Trei dintre copii au vârste între 9 şi 12 ani şi evoluează la echipa de juniori a clubului Dinamo.

26 mart. 2015, 13:50
Gigi Becali, gest de caritate în Postul Paştelui. Ajutor uriaş pentru trei sportivi de la rivala Dinamo

Gigi Becali a decis să-i întindă o mână de ajutor unei mame cu cinci copii, dată afară din casă de soţul său, iar apoi evacuată din casa în care stătea cu chirie. Cazul a fost prezentat într-o emisiune televizată şi l-a impresionat profund pe patronul Stelei.

Citeşte şi Document oficial despre Gigi Becali. De ce vor procurorii ca Becali să rămână în închisoare

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali le-a telefonat imediat producătorilor emisiunii, cărora le-a spus: „Nu am dreptul să intru în direct, dar vă rog să îi transmiteţi doamnei de la dumneavoastră din platou că îi voi cumpăra eu o casă. Hai să fim serioşi! Nu mă interesează că acei micuţi joacă la Dinamo şi nu la Steaua! Pe mine mă interesează să le ofer o bucurie în postul Paştelui. Vă vor contacteze în cel mai scurt timp oamenii mei pentru a rezolva problema„.

Citeşte şi Dedicaţie pentru GIGI BECALI. Fanii i-au compus o melodie amuzantă patronului Stelei VIDEO

În câteva zile Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat condiţionat din închisoare, magistraţii de la Judecătoria Constanţa urmând să judece pe 31 martie contestaţia formulată de procurorii DNA cu privire la eliberarea sa.