GIGI BECALI, prima VESTE PROASTĂ după permisia de CINCI ZILE

Gigi Becali mai are de aşteptat până să afle dacă poate merge la biserică în fiecare duminică şi dacă poate avea telefon mobil în celulă. Judecătorii din Medgidia au amânat pentru 22 septembrie plângerea pe care Gigi becali a făcut-o împotriva penitenciarului Poarta Albă.

17 sept. 2014, 12:29
GIGI BECALI, prima VESTE PROASTĂ după permisia de CINCI ZILE

UPDATE: Gigi Becali a primit o veste proastă astăzi: Tribunalul Medgidia a amânat pentru 22 septembrie cererea latifundiarului privind anumite drepturi. Potrivit avocatului lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, omul de afaceri a solicitat să poată merge la muncă, la Academia „Gheorghe Hagi”, şi la slujbele de la o biserică din afara unităţii de detenţie fără însoţitor, precum şi să poată avea telefon mobil.

Gigi Becali acuză că, deşi i s-a stabilit un regim deschis de detenţie, conducerea penitenciarului nu i-a acordat şi drepturile aferente acestuia.

Gigi Becali vrea mai multă libertate în penitenciar, astfel că magistraţii vor decide dacă latifundiarul poate avea telefon mobil în închisoare şi dacă va putea să meargă de câte ori vrea la biserică. Chiar şi când merge la magazinul închisorii, Gigi becali susţine că este însoţit de patru gardieni.

Gigi Becali e supărat ţi pentru că trebuie să meargă la muncă în autobuzul închisorii laolaltă cu ceilalţi 25 de deţinuţi şi a cerut să fie lăsat să meargă cu o altă maşină, pusă la dispoziţie de Academia lui Gică Hagi.