GIGI BECALI, gest ULUITOR făcut în PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Finanţatorul stelist GIGI BECALI nu a rămas indiferent la condiţiile în care trăiesc oamenii din România. După ce a făcut nenumărate gesturi de caritate în libertate, GIGI BECALI şi-a îndreptat acum atenţia şi către deţinuţii de la Poarta Albă.

09 apr. 2014, 08:33
GIGI BECALI, gest ULUITOR făcut în PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. După mai multe luni petrecute la Poarta Albă, GIGI BECALI a decis să dea bani pentru renovarea celulelor şi pentru cumpărarea cât mai multor plasme.

GIGI BECALI a donat o sumă importantă de bani pentru zugrăvirea celulelor şi pentru cumpărarea de plasme pentru o mare parte din celule. Mulţi deţinuţi i s-au plâns lui GIGI BECALI că nu au televizoare în camere şi că pereţii încăperilor în care ei stau închişi s-au degradat considerabil. Cum mulţi dintre ei s-au dat că sunt stelişti GIGI BECALI le-a promis că o să îi ajute de cât mai repede. GIGI BECALI vrea ca lumea să nu uite că a trecut pe la Poarta Albă, pentru gestul ăsta rămîne în istorie acolo”, a spus un apropiat al lui GIGI BECALI pentru Fanatik.

GIGI BECALI nu se află la primul astfel de gest faţă de persoanele aflate în spatele gratiilor. Pentru deţinuţii de la Rahova, GIGI BECALI a decis să aloce bani pentru amenajarea unui teren artifical de fotbal,de care profită şi Mihai Stoica şi Gică Popescu.