Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Reghecampf. Primele negocieri au început deja cu Dan Petrescu

FCSB s-a orientat deja la un înlocuitor pentru Laurențiu Reghecampf. Cum actualul antrenor al roș-albaștrilor e foarte aproape de o revenire în zona arabă, steliștii au purtat primele discuții cu un tehnician de top.

10 mai 2017, 13:46
Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Reghecampf. Primele negocieri au început deja cu Dan Petrescu

Dolce Sport a aflat că Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a discutat cu Dan Petrescu, căruia i-a propus să preia echipa din vară. Cei doi sunt în relații bune de pe vremea când au colaborat la Unirea Urziceni, unde au câștigat titlul.

Negocierile vor continua după ce actualul antrenor al lui Al Nasr, din Emirate, va reveni în România. În principiu, Petrescu ar fi de acord să preia FCSB, fiind atras și de posibilitatea de a antrena echipa în Liga Campionilor. Una dintre condițiile puse de tehnicianul de 49 de ani este ca Gigi Becali să fie mult mai discret în declarațiile publice pe care le face despre echipă.

Dan Petrescu a câștigat titlul cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009. A mai pregătit în carieră echipe precum Sportul, Rapid,Wisla, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Suning.