Gigi Becali îi dă lecţii de tactică lui Nicolae Dică. „Eu aşa am văzut la Hagi. Fundaşii centrali se duceau….”

Înfrângerea suferită de FCSB, scor 0-1, cu CSM Poli Iași, l-a enervat la culme pe finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali. Acesta a fost deranjat de jocul echipei sale și s-a apucat să-i dea lecții de tactică lui Nicolae Dică. Patronul FCSB l-a dat exemplu pe Gică Hagi.

19 nov. 2017, 12:52
Gigi Becali îi dă lecţii de tactică lui Nicolae Dică. „Eu aşa am văzut la Hagi. Fundaşii centrali se duceau….”

Becali a fost deranjat de faptul cu mijlocașul central, Dragoș Nedelcu, cobora prea mult între fundașii centrali fără ca aceștia să meargă în zonele laterale ale terenului.

Citeşte şi Nicolae Dică, făcut cu ou şi cu oţet de Gigi Becali, după CSM Iaşi-FCSB. „Păi, bă, tu eşti antrenor? De acum, faci ce spune patronul”

„Băi, Nicolae, vreau să văd și eu fotbal, dar nu pricep un lucru: eu am văzut că la Hagi venea Nedelcu între fundașii centrali, dar fundașii centrali se duceau mult în tușă.

Pentru ce vine Nedelcu între fundași? Dacă vrei să vină Nedelcu pe fund, atunci trimite fundașii centrali în stânga și în dreapta, iar fundașii laterali să urce”, i-a transmis Becali lui Dică.

Altfel, de notat că după meci, în direct la Digi Sport, patronul s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa lui Dică. Tehnicianul a fost desfiinţat, totul plecând de la faptul că acesta şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea din meciul cu CSM Iaşi.

Înfrângerea suferită cu Iași a fost cea de-a doua din acest sezon pentru FCSB. Cu Nicolae Dică pe bancă, roș-albaștrii au pierdut doar 3 meciuri în toate competițiile.

Citeşte şi FCSB i-a prelungit contractul unui jucător. Felicitări din partea lui Fernando Varela

27 de meciuri a disputat FCSB în acest sezon competițional. 16 victorii, 8 egaluri și 3 înfrângeri au roș-albaștrii cu Dică pe bancă.

Tehnicianul de 37 de ani a preluat formația finanțată de Gigi Becali în această vară, după ce Laurențiu Reghecampf a ales să plece în Zona Golfului.