Gigi Becali îl apără pe păcătosul Cristi Borcea. Valentina Pelinel locuieşte în casa latifundiarului FOTO

Dezvăluiri-bombă despre Valentina Pelinel. Potrivit surselor #româniatv#, amanta lui Cristi Borcea este ajutată în secret de Gigi Becali. 

13 feb. 2016, 11:49

Potrivit surselor România TV, Valetina Pelinel se bucura din plin de banii lui Cristi Borcea, dar prin intermediul naşului Gigi Becali. Frumoasa blondă, care va deveni în vara mama unui baieţel , locuieşte într-o vila de lux din Pipera care îi apartine lui Gigi Becali.

Citeşte şi Cristi Borcea, reacţie INCREDIBILĂ după ce Alina Vidican l-a anunţat că DIVORŢEAZĂ

Mai mult, aceleaşi surse ne-au povestit că Valentina Pelinel se plimbă şi cu o maşină de multe mii de euro dată tot de Gigi Becali. Între timp, ies la iveală şi detalii care încă o mai leagă pe Pelinel de fostul sot, Cristian Boureanu. Fotomodelul nu si-a schimbat inca buletinul deşi a trecut mai bine de un de la divort. Pe actul ei de identitate apare că încă locuieşte la adresa fostului socru.

Citeşte şi Valentina Pelinel îşi botează băieţelul în biserica unde s-au cununat Cristi Borcea şi Alina Vidican

Relația Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea datează de ani de zile, din vremea când el era soțul legitim al Mihaelei, susțin surse din anturajul familiei. Mai mult, se bârfește că ambele neveste ale fostului acționar dinamovist ar fi știut de existența blondei în viața lui Borcea.

Citeşte şi Valentina Pelinel s-a decis cum va naşte. Incredibil cât i-a crescut burtica FOTO

Nimeni nu a vorbit despre momentul zero, acela în care cei doi s-au întâlnit prima oară. Apropiați ai lui Borcea susțin că, până la abordarea directă, Valentina i-ar fi fost introdusă de, culmea, frații Becali (Ioan și Victor), care o cunoscuseră înaintea lui.

Citeşte şi Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ. Cum a ajuns Valentina Pelinel în patul lui Cristi Borcea

De aici a început povestea de dragoste care a devenit acum subiect de interes naţional.