Gigi Becali, o nouă interdicţie pentru fotbalişti. „Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton!”

Gigi Becali a declarat, joi, la Digi Sport, că după ce jucătorii nu vor avea telefoane inteligente în cantonamentul de la Academia FCSB. Cu o zi înainte, Alexandru Tudor, noul şef al academiei, a interzis televizoarele în camerele fotbaliştilor.

13 iun. 2019, 18:52
Gigi Becali, o nouă interdicţie pentru fotbalişti. „Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton!”

Gigi Becali a anunţat, miercuri, că jucătorii nu vor avea televizoare în camera în cantonamentul de la Academia FCSB, iar joi a menţionat că fotbaliştii nu vor avea acolo nici telefoane inteligente.

„Hagi nu are televizoare la academie. Acum cumpărăm telefoane cu butoane şi le dăm. Dacă vrei la FCSB, telefon cu buton. Nu eşti obligat să stai”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali l-a angajat pe Alexandru Tudor la FCSB. Fostul arbitru a luat deja prima măsură, a interzis televizoarele în camere

Gigi Becali a mai declarat că s-a înţeles cu Bradley de Nooijer pentru venirea acestuia la FCSB şi ar urma să plătească 500.000 de euro celor de la Viitorul.

„N-a plecat Junior Morais, dar nu-i departe. Nu-l las să plece până nu-l iau pe De Nooijer. Mi-a spus Hagi: Gigi, vorbeşte cu el, ţi-l dau, înţelege-te cu jucătorul. Jucătorul a zis că da, vrea să vină. Din punctul meu de vedere, dacă nu se suceşte Gică… Are dreptul să se sucească. Pentru De Nooijer, 500.000”, a spus Gigi Becali.

În ceea ce-l priveşte pe Florin Tănase, Gigi Becali a spus că pe acesta l-ar vinde cu cinci milioane de euro. „Am discutat cu cineva, eu am cerut 6 milioane de euro, el a zis că ei dau 5 milioane de euro. Îl dau şi cu 5, dar nu e oferta clară; dacă vin cu o ofertă scrisă, îl dau. Singurii jucători care nu se vând la ora asta de la FCSB sunt Man, Coman, Moruţan”.