Gigi Becali, JIGNIT GRAV de un RIVAL. Acuze INCREDIBILE

Gigi Becali este acuzat de jocuri murdare în lupta pentru titlu de către un rival din Liga I.

05 dec. 2016, 12:35
Gigi Becali, JIGNIT GRAV de un RIVAL. Acuze INCREDIBILE

Gigi Becali este acuzat de team-managerul lui CSU Craiova, Silvian Cristescu, că umblă la arbitri. Oficialul din Bănie susţine că arbitrul Radu Petrescu este omul de casă al lui Gigi Becali şi că a fost delegat la meciurile importante ale Craiovei, exact atunci când echipa olteană putea să urce pe locul 1.

Lucian Becali, distracţie maximă pe seama unchiului său. Ce a păţit GIGI BECALI

„O ţară întreagă trebuie să ştie că principalul vinovat pentru evenimentele de la sfârşitul meciului de la Ovidiu (n.r. – Viitorul – CS U Craiova 2-0) este arbitrul Radu Petrescu. Acesta este arbitrul oilor şi arbitrul de casă al ciobanului Gigi Becali. Nu ne mai păcăleşte nimeni. De câte ori am fost la un pas să trecem pe primul loc, a fost trimis să ne arbitreze acest Radu Petrescu. Ne-a făcut praf în meciul cu Steaua, atunci când a mutat henţul acela în careu. Fără ajutorul arbitrajului, nu ne bătea niciodată Steaua. Acum a dus meciul spre victoria echipei lui Hagi”, a declarat Silvian Cristescu pentru Fanatik.

Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Anunţ ŞOCANT făcut de Gigi Becali

„Burleanu şi Vassaras trebuie să plece. Să îşi dea demisia, pentru că sunt nişte incompetenţi. Trebuie să vină Gică Popescu şi Ion Crăciunescu în locul lor. Văd că Vassaras trage să o facă pe Steaua campioană”, a mai spus Silvian Cristescu.