Gigi Becali l-a umilit pe Gâlcă: Dacă nu mă băgam eu să fac echipa, acum nu mai contam la titlu

Gigi Becali a recunoscut pentru prima dată că s-a băgat peste tactica lui Costel Gâlcă în acest sezon. Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat pe 16 mai, la Brașov, când Steaua a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar a reușit să câştige cu 3-2, după ce Rusescu, intrat în repriza secundă, a marcat două goluri.

26 mai 2015, 18:15
Gigi Becali l-a umilit pe Gâlcă: Dacă nu mă băgam eu să fac echipa, acum nu mai contam la titlu

Gigi Becali este convins că dacă nu s-ar fi băgat peste antrenorul Costel Gâlcă Steaua n-ar mai fi contat acum în lupta pentru ttilul de campioană a Ligii 1. „Săptămâna asta o să vă spun concret ceva, prin care vă voi demonstra că dacă eu nu m-aș fi băgat într-o pauză, nu mai contam la campionat. Gata, campionatul era pierdut. E vorba de 3 puncte câştigate, pe care le-am câștigat împreună. O să vă spun în această săptămână„, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Citeşte şi Iaşiul şi-a DAT AFARĂ portarul titular înaintea meciului cu STEAUA. Va apăra un DEBUTANT

Nu-mi aduc aminte să fi intervenit cândva și să fi ieșit prost. Nu mă bag des, să știți. Când lucrurile merg bine, nu te bagi. Când ai 13 puncte avans, nu ai de ce să te bagi. Știi ce frumos e să ai coloană vertebrală când ai banii asigurați, 10.000 de euro pe lună, iar patronul riscă 35-40 de milioane?

Peste tot este cum este la Steaua, în primul rând. Numai la cluburile care nu au patroni este altfel. În rest, în toată lumea este așa cum e la Steaua. E vreo lege, te bagă la pușcărie, e penal să te bagi la echipă? Eu vorbesc de principiile pe care le-a lăsat Hristos pe pământ de când lumea: muncitorul să asculte de stăpân„, a încheiat Gigi Becali.

Cel mai probabil, Gigi Becali se referă la meciul din 16 mai, de la Brașov, când Steaua a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar a reușit să câștige cu 3-2, după ce Rusescu, intrat în repriza secundă, a marcat o „dublă”.