Gigi Becali lansează un atac dur la adresa procurorilor DNA. Cum să arestezi un înalt prelat. E atac la Biserică VIDEO

Gigi Becali aduce acuzații șocante la adresa procurorilor. Milionarul spune că aceștia atacă în acest moment biserica Ortodoxă. Prin acțiunile lor împotriva ÎPS Teodosie nu fac altceva decât să încerce destabilizarea bisericii, transmite România TV.

28 mai 2017, 10:35
Gigi Becali lansează un atac dur la adresa procurorilor DNA. Cum să arestezi un înalt prelat. E atac la Biserică VIDEO

„Pâi cum să pui vreodată să aresteze un înalt prelat. Asta este un atac la Biserica. Chiar dacă ar gresi să spunem un înalt ierarh nu-l arestezi”.

Afaceristul doreşte de asemenea să se afle adevărul despre arhiva secretă din Justiţie şi despre magistraţi dacă au dat sau nu decizii pentru că au fost şantajaţi.

„O să iasă la iveală de toate. Vezi că nimic nu rămâne nevădit. Dumnezeu le scoate toate la iveală. Şi o să le scoată nu numai aşa o să le scoată prin alte lucruri, prin boli , prin multe lucruri care le vor trece ei pentru că atunci când bagi omul la puşcărie nevinovat îţi dai seama ce pedeapsă primeşti. Când se ridică sus oameni de nimic nelegiuţii mişună pretutindeni, au mişunat 10 ani nelegiuiţii din 2004 până în 2014 pretutindeni peste tot. Ce s-a întâmplat cu SIPA asta e un lucru ruşinos, de ultima speţă.

Gigi Becali îi felicită pe judecătorii din Serbia care l-au eliberat pe Sebastian Ghiţă şi consideră că fostul deputat a fost nevoit să fugă.