Gigi Becali le-a dat interzis la transferuri lui MM Stoica şi Reghe. „Nimic din ce-au adus nu e bun!”

Steaua a pierdut poziţia de lider al Ligii 1 după 0-1 cu Astra Giurgiu, iar Gigi Becali este foarte nemulţumit de jocul şi rezultatele echipei.

12 dec. 2016, 10:41
Gigi Becali le-a dat interzis la transferuri lui MM Stoica şi Reghe. „Nimic din ce-au adus nu e bun!”

Gigi Becali anunţă schimbări importante la echipă în pauza de iarnă, în condiţiile în care echipa a reuşit doar patru puncte în ultimele patru etape.

În cadrul intervenţiei de la Digi Sport Matinal, Gigi Becali a afirmat şi că doar el va face transferuri de acum înainte la gruparea pe care o conduce. „Dacă vin Alibec şi Tănase…că nici Boldrin…nu îmi mai place de Boldrin. La fotbal se omogenizează valoarea. Nu se omogenizează nimic dacă nu ai valoare. Sunt vreo 2-3 care nu au valoare, dar nu i-am adus eu. Acum nu mai zic că se supără Mihai.

Dar nu mă mai iau după nimeni. Nici după MM Stoica, nici după Reghecammpf. Eu plătesc, eu cumpăr. S-a dovedit că tot ce am cumpărat pe spatele altora, nimic nu a fost bun. O să iau 7-8 jucători şi nu o să mai am emoţii cu campionatul. Şi chiar dacă nu iau, vine Alibec şi el nu ratează din 2 metri„, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.