Gigi Becali mai dă un fotbalist afară de la FCSB. Surpriză URIAŞĂ

Gigi Becali a declarat că Valerică Găman şi Cristi Tănase sunt foarte aproape de a veni la FCSB şi a anunţat că va renunţa la un "stranier" adus cu surle şi trâmbiţe.

17 ian. 2018, 11:18
Gigi Becali mai dă un fotbalist afară de la FCSB. Surpriză URIAŞĂ

Gigi Becali spune că Valerică Găman este ca şi venit la Steaua, în timp ce Cristi Tănase încă negociază despărţirea de Karabukspor. În schimb, portughezul Artur Jorge va pleca de la FCSB.

Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Ar fi fost AFACEREA ANULUI

„Azi o să vină Găman. Şi cred că şi Tănase o să vină. Găman a rezolvat toate hârtiile ca să fie liber. Tănase vine şi el, dar trebuie să rezolve cu hârtiile. Am vorbit cu Găman. A zis că azi vine. Să vedem ce facem. O să vină Găman. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundaşi centrali. Ne-am consultat. Am întrebat dacă jucăm cu Marko sau cu Larie. Găman pleacă când vrea. Deci nu îţi pui baza în Larie şi nici în Artur Jorge. Artur Jorge nu mai rămne la echipă. L-am băgat pe Planic şi a rămas acolo, dar lui îi dai o minge simplă, nu te atacă nimeni şi o dai în aut. Sunt multe greşeli, nu e de Steaua, nu are spirit de observaţie…Nu l-am adus eu, acum stau să vorbesc de Artur Jorge. Nu neapărat cu autogolul acela. Au venit mai mulţi, nu au confirmat, deci la revedere! „, a declarat Gigi Becali.