GIGI BECALI, la tribunal pentru marca STEAUA. „Diavolul îi pune să mă distrugă. Binele va învinge!”

Gigi Becali a ajuns, miercuri, la tribunal, pentru un nou termen în procesul legat de marca Steaua.

03 feb. 2016, 08:53
GIGI BECALI, la tribunal pentru marca STEAUA. „Diavolul îi pune să mă distrugă. Binele va învinge!”

Gigi Becali susţine că echipa sa are dreptul de a se numi Steaua.

„Numai în tribunale stau. Nu este despre marca Steaua, este despre numele Steaua. Cei de la CSA vor să se desfiinţeze numele de Steaua. Ei spun că nu am cerut acordul lor ca să ne transformăm atunci la Registrul Comerţului în societate comercială. Eu am să vin cu documente în care nu era nevoie să le cerem, în primul rând pentru că asociaţia era de sine stătătoare şi toată conducerea lor erau membri în asociaţie şi au votat pentru transformare în societate, deci prin votul lor şi-au au dat acordul”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

CITEŞTE ŞI Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. S-a ajuns în INSTANŢĂ

„Noi am pierdut doar sigla, nu numele de Steaua. Eu am venit cu acte doveditoare. Ce spun ele? Să vedem… Din 1997 pâna ţn 2003, Steaua, nimic în cupele europene! Am venit eu în 2003 şi am participat de atunci timp de 11 ani. Am adus în România din calificări 200 de milioane de euro. Nu am dus banii în off-shore, toţi au ajuns în ţară. Ei zic că am distrus Steaua, eu zic aşa: din 2003 aduc acte şi din toate 16 cluburile din Liga I numai Steaua şi Dinamo au ramas. Dinamo, care e în insolvenţă. În rest, toate au intrat în insolvenţă, s-au desfiinţat sau au intrat în Divizia B! Ce scrie aici? Topul naţional al firmelor, premiul naţional, premiul 1: Steaua. De la Registrul Comerţului! Dacă sunt pe locul 1 la Registrul Comerţului, cum am distrus, mă?”, a mai spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, atac dur la şefii ARMATEI. Adio, Ghencea!

„Zice Diavolul, faceţi ceva să îl distrugeţi pe ăla! Mă omoara toată ziua cu Hristos… Eu sunt singurul om bogat din România care e iubit. Îmi spuneau gardienii în inchisoare: ţi-aş da drumul acasă, să fac eu puşcărie în locul tău! Binele până la urmă învinge!”, a conchis Gigi Becali.