GIGI BECALI, mesaj către fanii Stelei. Sunt vizaţi atât antrenorul, cât şi jucătorii

Gigi Becali şi-a respectat promisiunea de a nu mai vorbi despre fotbal, însă a transmis un mesaj public prin intermediul prietenului său, Viorel Păunescu.

14 apr. 2015, 17:18
GIGI BECALI, mesaj către fanii Stelei. Sunt vizaţi atât antrenorul, cât şi jucătorii

Steaua mai are doar două puncte avans faţă de ocupanta locului secund în Liga 1, ASA Tg. Mureş, dar asta nu pare să-l sperie pe patronul echipei, Gigi Becali. Acesta a transmis marţi un mesaj public prin intermediul preşedintelui de onoare ale echipei, Viorel Pănescu, spunând că va păstra actualul nucleu de jucători şi, în plus, este sigur că roş-albaştrii vor câştiga această ediţie de campionat.

Într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, Viorel Păunescu a spus: „Sunt cu Gigi Becali la o masă şi el îmi spune să vă transmit că nu va da pe nimeni afară şi că ştie ce are de făcut. Nu va pleca nici Prepeliţă, nici altcineva. În plus, spune că 100% Steaua va fi campioană, că echipa va câştiga campionatul„.

Din mesajul lui Gigi Becali se înţelege că nici postul antrenorului Costel Gâlcă nu este în pericol, deşi în ultima vreme s-a vehiculat intens că acesta va fi demis şi înlocuit pe finalul de sezon cu Laurenţiu Reghecampf.

Steaua va juca duminică următorul meci în Liga 1, în cadrul etapei a 27-a, acasă, cu Oţelul Galaţi, de la ora 20.30.