Gigi Becali, replică DURĂ pentru Mihai Stoica. Declaraţia care a provocat SCANDAL la STEAUA

Gigi Becali a amendat, luni, afirmaţiile directorului sportiv Mihai Stoica referitoare la mijlocaşul Lucian Sânmărtean, pe care le-a considerat lipsite de diplomaţie. Mihai Stoica a opinat că Lucian Sânmărtean nu o mai poate ajuta pe Steaua.

30 mai 2016, 16:52
Gigi Becali, replică DURĂ pentru Mihai Stoica. Declaraţia care a provocat SCANDAL la STEAUA

Lucian Sânmărtean şi-a încheiat recent contractul cu Al Ittihad. Fotbalistul care a împlinit 36 de ani în martie a reuşit 6 goluri şi 19 pase decisive în tricoul Stelei, în 42 de meciuri.

„I-am spus şi lui Mihai Stoica, să stabilim de comun acord cu Reghecampf dacă îl vrem pe Sânmărtean. El este un jucător care ne-a ajutat, trebuie să vorbim frumos despre el. În plus, am mai luat şi 500.000 de euro după ce a jucat la noi. Dacă el nu era, poate nu câştigam campionatul în acel an. Sânmărtean merită diplomaţie din partea clubului nostru. Nu poţi spune direct despre el că nu îl vrem, la fel e valabil şi pentru Cristi Tănase, pentru că i-am deranja pe ei. Mihai Stoica nu trebuia să spună despre el ce a spus”, a declarat George Becali, la Digi Sport.

Scandal la Steaua: Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, atac DUR la MM Stoica

„Pintilii are nevoie lângă el de un jucător care să facă ambele faze, care să se apere, să atace şi să paseze înainte. Nu de un jucător de 36 de ani care are calităţi doar pe faza ofensivă şi despre care nu mai ştim mare lucru acum. O să vedem la echipa naţională cum arată. Sânmărtean nu poate ajuta Steaua în acest moment pentru că nu poate face ambele faze! În anul în care el a jucat, stau bine şi mă gândesc ce trofee s-au câştigat cu el… S-a pierdut Cupa României, când a luat roşu, nu a jucat Supercupa că era suspendat şi a jucat dubla cu Ludogoreţ, când nu ne-am calificat în Champions League. Ţin minte şi un meci la Kiev, când am luat trei goluri”, a declarat Mihai Stoica.