Gigi Becali, noi dezvăluiri despre viaţa din puşcărie: Satana a vrut să-mi dea foc! VIDEO

Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri despre minunile pe care le-a trăit în spatele gratiilor. Patronul Stelei a povestit în exclusivitate la România TV cum celula lui era să ia foc din cauza unei candele răsturnate de Satana. Totodată, Gigi Becali a povestit şi cum şefii Penitenciarului Jilava nu îl lăsau să se roage.

15 iun. 2015, 06:05
Gigi Becali, noi dezvăluiri despre viaţa din puşcărie: Satana a vrut să-mi dea foc! VIDEO

Gigi Becali a declarat la România TV că în Penitenciarul Rahova viaţa i-a fost pusă în pericol. O candelă aprinsă s-a răsturnată şi întreaga celulă risca să ia foc. O minune l-a trezit pe patronul Stelei, după cum el însuşi susţine.

Într-o noapte a venit Satan… A răsturnat candela, era pusă pe o etajeră de lemn. M-am trezit după vreo 10 minute, altfel lua foc celula! Şi când l-am trezit pe domnul Babiuc, el mi-a zis că credeam că eşti tu, dar l-am văzut pe Satan când a răsturnat candela„, a spus Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi Becali, dezvăluiri despre relaţia cu Sfinţii Părinţi.Cum l-a avertizat Iustin Pârvu să se ferească de politică

Patronul Stelei spune şi că şefii şi angajaţii penitenciarului Jilava nu îl lăsau să se roage. „Nu voiau să mă lase la biserică. Ca să îmi facă în oftică, trimiteau toată secţia mea la biserică, pe mine mă ţineau, de Sfânta Maria nu m-au lăsat să mă împărtăşesc. Le-am spus în felul urmator la gardieni: pun icoana, mă pun în genunchi şi mă închin la Hristos şi dacă îmi tăiaţi mâna şi capul tot nu mă doare!„, a mai spus Gigi Becali.