Gigi Becali, o nouă lovitură. Este vorba de o sumă mare de bani

FCSB are șanse mari să mai "verse" o sumă importantă în conturile Viitorului, chiar dacă nu va mai cumpăra vreun jucător de la echipa lui Hagi. Campioana din 2017 are aproape asigurată suma de un milion de euro din partea roș-albaștrilor, de pe urma clauzelor din transferurile făcute în această vară între cele două cluburi.

20 nov. 2017, 08:20
Gigi Becali, o nouă lovitură. Este vorba de o sumă mare de bani

Gigi Becali a achitat, săptămâna trecută, 2,5 milioane de euro pentru a răscumpăra câte 20% din drepturile pe care Viitorul le păstrase după transferurile lui Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman. Acum, echipa lui Hagi nu mai are niciun procent pentru cei 4 fotbaliști. După această mișcare, cel din urmă a devenit cel mai scump transfer intern din istoria Ligii 1, prețul său final ajungând la 3 milioane de euro.

Atunci când i-a transferat pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu, Becali a lăsat în contract și o clauză potrivit căreia va mai achita câte 500.000 de euro, în cazul în care FCSB se va califica cu ei în lot în grupele Ligii Campionilor până în 2022, după cum notează ziare.com. 

Finanțatorul de la FCSB nu se oprește aici. Următoarea țintă a lui Becali de la Viitorul este Alexandru Cicâldău, iar omul de afaceri a și dezvăluit că îi va face o ofertă, imediat ce Hagi va fi dispus să îl transfere.

În total, Viitorul a încasat până acum 8,2 milioane de euro de pe urma celo 4 jucători transferați la FCSB: Florin Tănase (două milioane de euro), Romario Benzar (1,2 milioane de euro), Dragoș Nedelcu (două milioane de euro) și Florinel Coman (3 milioane de euro).