Gigi Becali, preaviz pentru Dică: Îl respect mult ca om, dar ca antrenor…să mă ierte!

Gigi Becali a declarat, miercuri seară, că îl respectă mult ca om pe Nicolae Dică, subliniind că nu îl va da afară de la FCSB, după eşecul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-4, în Liga I.

05 dec. 2018, 21:37
Gigi Becali, preaviz pentru Dică: Îl respect mult ca om, dar ca antrenor…să mă ierte!

„Sepsi ne bătea oricum, noi nu avem jucători de sacrificiu. Dacă dai cu stângul în dreptul, nu poţi fi campioni. Nu cred să luăm titlul aşa. Eu nu cred că putem să luăm titlul anul ăsta. Noi nu ştim să dăm pase, să ne demarcăm. Trebuie să învăţăm abecedarul fotbalului noi. Jucăm după ureche. Să vezi o demarcare, e un balamuc şi o harababură. Îl respect mult ca om pe Dică, dar ca antrenor…să mă ierte…Nu îl dau afară, poate îl ajută Dumnezeu şi ia campionatul”, a declarat Becali la Digisport.

El a mai spus că va cumpăra doi fundaşi centrali în iarnă. „Tot l-am lăudat pe Planici. Planici alunecare cu Chiajna, am pierdut meciul. L-au făcut pe Planici jucătorul anului, dar nu e el. E bunicel. Eu voi cumpăra doi fundaşi centrali, acum, în iarnă. Eu o să iau acum, nu mai las pe nimeni nici la fundaşi centrali. Bălaşa avea 8.000 pe lună. Eu i-am făcut 15.000, crescuse, am văzut că e fotbalist. Am greşit, el când a văzut că are 15.000, nu mai joacă. Cel mai slab fundaş central pe care l-am avut la Steaua e Bălaşa, face circ pe teren. Ia stai pe bancă. Altul la rând, până când se potriveşte piesa. Eu dacă ştiam că terenul alunecă aşa, le spuneam că nu mă prezint. Pierd 3-0 la masa verde şi aia e. Dacă va mai fi un teren aşa, o să le spun unor jucători, 5, să spună că s-au accidentat şi să iasă de pe teren. În 6 nu se poate juca şi asta e…”, a adăugat Becali

Formaţia FCSB a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Pentru Sepsi au marcat Vaşvari ’32, Ştefan ’36, Tandia ’53 (penalti) şi Mensah ’90+4, în timp ce pentru FCSB au înscris Coman ’61 şi Rusescu ’88.