Gigi Becali pregăteşte un nou proiect politic: Vreau să fac o dictatură a dragostei, a adevărului şi a ştiinţei

Gigi Becali pregăteşte un nou proiect politic: mai exact, latifundiarul vrea să înfiinţeze un partid al ştiinţei, al adevărului şi al dragostei. Afaceristul a făcut dezvăluiri în exclusivitate la România TV.

22 apr. 2017, 10:09
Gigi Becali pregăteşte un nou proiect politic: Vreau să fac o dictatură a dragostei, a adevărului şi a ştiinţei

Omul de afaceri Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la România TV că lucrează la un partid politic unic în România.

„Partidul la care lucrez eu acuma, eu lucrez la proiect. O să înceapă. Nu mai putem lăsa ţara. Dumnezeu nu mai suportă lumea pentru că s-a împuţinat dragostea. Dragostea s-a împuţinat pentru că dragostea iubeşte adevărul, şi adevărul nu mai este. Este minciuna. Fac partidul adevărului şi al ştiinţei. Aduc oameni cu ştiinţă. Vorbeam cu cineva ieri, taică-su academician, dar e consiler la primărie. Academicianul bagă-l în fruntea ţării, nu consilier”, a explicat Gigi Becali.

Latifundiarul susţine că România are nevoie de o schimbare.

„Păi, toate neamurile se îndreaptă acum spre naţionalism, că nu se poate… Dacă doi călugări sunt într-o biserica, unul trebuie să stea în ascultare. Trebuie să fie un stăpân, un neam să aibă un stăpân. Dictatura adevărului şi a ştiinţei vreau să fac. Dictează ştiinţa. Asta fac: dictatură a ştiinţei şi a adevăraului şi a legii. Şi a dragostei. Dragostea anulează nelegiuirea, legea doar o opreşte, dar nu o anulează. Eu fac dictatura dragostei, a adevărului şi a ştiinţei. Asta vreau să fac eu pentru neamul meu. Dacă lăsăm ţara în neştiinţă, se doboară ţara. Fac că pot să fac. Trebuie să ai har ca să faci”, a conchis Gigi Becali.