Gigi Becali, prima reacţie despre pedofilul Eugen Stan

Gigi Becali a comentat situaşia lui Eugen Stan, pedofilul acuzat că a abuzat sexual mai mulți copii, printre care și doi minori de 9, respectiv 5 ani într-un lift dintr-un bloc al cartierului Drumul Taberei.

10 ian. 2018, 20:20
Gigi Becali, prima reacţie despre pedofilul Eugen Stan

Gigi Becali a spus că Eugen Stan este pus de demoni să comită aceste acte deviante și că doar Biserica îl mai poate videca.

Premierul Mihai Tudose, reacţie dură în cazul poliţistului pedofil: Cred că şi pedeapsa cu moartea e puţin

„Acești oameni au demoni. Altfel nu îmi explic. Demonul îl pune să facă asta. Nu te pune demonul? Cum să ai asemenea pofte daca nu îți spune demonul. Se poate vindeca, în primul rând trebuie să vrei, să ai voința, iar harul lui Dumnezeu lucrează în oricine. Hristos a venit pe Pământ pentru păcătoși, nu pentru sfinți. Dacă nu ai pocăință și mărturisire, nu ai cum să te vindeci de boala asta. Asta e o boală, e posedat de demon. Acești demoni pot fi anulați și alungați numai cu rugăciuni multe, rugăciunile Sfântului Vasile cel Mare”, a spus Gigi Becali.

Miron Cozma şochează. La ce torturi ar putea fi supus poliţistul pedofil în penitenciar. „Îl vor viola cu coada de mătură…”

Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Sectorului 6.