GIGI BECALI, primul interviu din închisoare. Declaraţii BOMBĂ despre GRAŢIEREA SA VIDEO

GIGI BECALI a acordat primul interviu din închisoare în exclusivitate pentru România TV. Acesta a vorbit despre condiţiile în care este ţinut în penitenciar şi a transmis un mesaj dur politicienilor români. De asemenea, latifundiarul a vorbit şi despre graţierea sa, spunând că este sigur că o va primi în curând.

12 mart. 2014, 21:03
GIGI BECALI, primul interviu din închisoare. Declaraţii BOMBĂ despre GRAŢIEREA SA VIDEO

„Domnul preşedinte poate să spună aşa: Omul ăsta a făcut… e acuzat că a furat 600.000. Da, dar a dat înapoi societăţii 30 de milioane. Deci nu are hoţia în sânge, nu e hoţ. Omul ăsta a vrut să premieze o echipă care să joace corect şi să stopeze o corupţie. I s-a confiscat şi un milion şapte sute. Omul ăsta şi-a făcut un an din pedeapsă aproape, a plătit şi tot prejudiciul statului şi atunci de ce să nu dau eu când poporul vrea? Că dacă poporul nu voia, nu putea să facă nici domnia sa. Şi ce mai fac? Fac şi un bine unui om. Am stat cu el la meci, am stat şi la o masă. Îi mulţumesc că a stat atunci şi cu asta basta. Eu aşa cred că trebuie să facă un preşedinte, dacă nu vrea, asta este. Ce să fac?„, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru România TV.

Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre graţierea lui Gică Popescu.

Ştiţi proverbul ăla: „Eu nu plâng la mormânt străin”. Deocamdată plâng la mormântul meu, adică mă interesează mai întâi maioul că e mai apropare şi apoi cămaşa. Nu sunt eu în măsură şi nici nu vreau să comentez despre Gică Popescu, pentru că omul face fiecare cum îi place. El a fost orgolios şi a zis „Refuz graţierea” sau „Nu o vreau”, a spus Gigi Becali.

Mai mult, acesta a spus că este sigur că până la Paşte va fi graţiat: „Eu ca să văd familia mea şi fetele mele şi mama mea şi nevasta mea…Dacă eu am trecut prin iadul smereniei şi prin iadul iubirii cum să nu vreau eu acum graţierea? Cer de o sută de ori graţierea. Şi dacă vrea să îmi dea (graţierea n.r.) bine, dacă nu, să le dea Dumnezeu sănătate. Eu sunt sigur că îmi va da (graţierea n.r.) până în Paşte, pentru că dacă nu voia să îmi dea, spunea „Nu-i dau” şi gata. Ce, putea cineva să îl condamne? Eu cred că mi-o va da. Chiar dacă nu îmi dă graţierea, un lucru este obligat să îl facă şi domnia sa şi primul ministru şi ministrul Justiţiei şi Parlamentul României. Îi obligă legea şi îi obligă Dumnezeu, pentru că Dumnezeu le-a permis să fie în funcţii, adică să citească o dată la rugămintea unui om pe care l-au cunoscut şi să citească legea de executare a pedepsei în regim deschis până la capitolul Recompense. Dacă se respectă legea, eu nici nu ar trebui să fiu în puşcărie. A, că se încalcă legea şi dacă legea se încalcă şi nu respectă legea anumiţi oameni să răspundă şi ei pentru încălcarea legii„, a mărturisit Gigi Becali.

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată din închisoare povestind pentru România TV şi despre condiţiile în care este ţinut şi le-a transmis, totodată, un mesaj dur politicienilor români.

Citeşte şi Primul interviu cu Gigi Becali din puşcărie. Latifundiarul este distrus şi face declaraţii cutremurătoare

GIGI BECALI a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Citeşte şi Giovani Becali, „şmecher” şi la suferinţă. Se destinde în puşcărie fredonând muzică de operă şi manele

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO